BREAKING NEWSRecomandate

DESCOPERIRE MACABRĂ: Cadavru găsit de un pescar în apele barajului Firiza. Martorii vorbesc ca ar fi decapitat (PREMIERĂ – ACTUALIZARE)

Descoperire macabra astăzi după amiază în apele Barajului Firiza din Baia Mare. Un cititor al site-ului vasiledale.ro ne-a scris despre faptul că o persoană decapitată ar fi fost găsit acolo iar zona este împânzită la această ora de polițiști.

”Trupul ar fi fost găsit într-o parte iar capul în altă parte” ne-a scris cititorul nostru. Imediat am luat legătura cu biroul de presă pentru confirmarea informațiilor.

”Astăzi în jurul orei 14.00, Politia municipiului Baia Mare a fost sesizata ca in zona Barajului Firiza se afla o persoana decedata. La fata locului s-a deplasat o echipa complexa de cercetare care desfasoara verificari in vederea identificarii persoanei si stabilirii imprejurarilor in care a decedat” a declarat în pentru vasiledale.ro, Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș. (foto arhivă ISU Maramureș)



ACTUALIZARE

Conform informațiilor noastre o parte din cadavru a fost găsit la malul lacului, în apă. O altă parte ar fi fost găsită într-o altă zonă. Anchetatorii nu au reușit să îl identifice din cauza stării avansate de descompunere. Nu se exclude posibilitatea ca animalele sălbatice să îl fi devorat.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Impactul de la Petrova a fost teribil. Vitezometrul din mașina șoferiței care bea bere la volan s-a blocat la 120 km/oră

Vasile Dale

UNDE E POLITIA??? CIRC IN INTERSECTIE! S-AU URCAT PE MASINA SI AU INCEPUT SA DANSEZE (SCENE VIDEO INCREDIBILE IN BAIA MARE)

Vasile Dale

VREME INSTABILĂ: Stejar trăsnit pe strada Gh. Marinescu din Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult