Eveniment

PREJUDICII RECUPERATE: Bani sustraşi dintr-o biserică din Rona de Sus şi furt dintr-un supermarket din Baia Mare

Ieri dimineaţă, poliţiştii din Rona de Sus au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că uşa de acces dintr-un locaş de cult, din localitate, a fost forţată şi că din biserică a fost sustrasă o sumă de bani.

Poliţiştii au demarat activităţile specifice în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului. Primele verificări au relevat că în noaptea de 11 spre 12 februarie, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în incinta bisericii, şi au sustras a dintr-o cutie o sumă de bani. La câteva ore, poliţiştii au identificat doi tineri de 14 şi 18 ani, din aceeaşi localitate, bănuiţi de comiterea faptei.

170 de lei, găsiţi asupra acestora, au fost recuperaţi şi restituiţi, iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

La data de 12 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare au fost sesizaţi că o femeie, reprezentant al unui supermarket, a reţinut un bărbat care a sustras mai multe bunuri.

Patrula de ordine şi siguranţă publică, deplasată la faţa locului, a identificat un tânăr de 31 de ani, din Baia Mare, care ar fi sustras de pe rafturile supermarketului bunuri alimentare şi nealimentare, trecând de zona caselor de marcat fără a le achita.

Bunurile au fost recuperate şi restituite iar în cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Te-ar putea interesa si

Pârtie de săniuş amenajată de copii, la poalele Vârfului Mogoșa. Până când va rămâne deschisă (VIDEO)

Vasile Dale

Cu inimă de artist: La Mulţi Ani poetului-jandarm, dar și staroste, Vasile Bele

Redactie

Primarul Doru Dăncuș susține înființarea unei secții de oncologie și extinderea secției de îngrijiri paliative a Spitalului de Pneumoftiziologie “Dr. Nicolae Rușdea”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.