BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIVITATE: DROGUL ZOOBIE LOVEȘTE DIN NOU ÎN BAIA MARE – Adolescent salvat de la moarte de un trecător și echipajul Ambulanței Maramureș (galerie foto)

Am tot scris in ultimele luni despre drogul care loveste Romania de ceva vreme. Zeci de tineri ce par a fi paralizati au socat o tara intreaga. S-a intamplat la Campia Turzii, la Turda, la Constanta, la Galati. S-a întâmpla și în Baia Mare!

Aseară, in jurul orei 21.30, un alt tânăr ar fi căzut pradă acestor substanțe extrem de periculoase. Un băimărean l-a găsit căzut pe jos, chiar în mijlocul străzii George Enescu din Baia Mare.

Oricând orice șofer care trecea prin zonă ar fi putut să nu îl observe întins pe drum și îl putea accidenta mortal.



Era incoerent, nu știa nimic de el. Omul a sunat imediat la 112 și a cerut ajutor.

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanța Baia Mare a sosit imediat la fața locului și l-a preluat pe tânăr. Acesta a fost dus la UPU SMURD a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.

vom reveni

CITEȘTE ȘI:

DIN CE ÎN CE MAI GRAV: Drogul „zombie” continuă să facă ravagii în Baia Mare (FOTO, VIDEO)

CITEȘTE ȘI:

DROGUL „ZOMBIE” SI IN BAIA MARE: TREI TINERI INCONSTIENTI PE STRADA ELECTROLIZEI. JURNALISTII AU ALERTAT POLITIA (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

CITEȘTE ȘI:

IN MARAMURES NE ASCUNDEM DUPA DEGET: Fenomenul „Zombie” în România: Ce au consumat de fapt tinerii filmaţi în agonie pe străzi, în mai multe orașe din ţară (Video)

CITEȘTE ȘI:

AM AVUT DREPTATE: Poliţia recunoaşte şi acum face percheziţii în Maramureş. Caută substantele toxice ce te pot ucide in cateva minute (FOTO)

Te-ar putea interesa si

GĂSIŢI DE JANDARMI: Au plecat să culeagă ciuperci şi s-au rătăcit în zona Băiţa de Sub Codru

Redactie

VIDEO EXCLUSIV: REPRIZA A DOUA – Leordina, Vișeu de Sus și Borșa lovite de viituri puternice formate în urma ploilor abundente. DN18 acoperit de ape

Vasile Dale

DOSARE PENALE: Veniți din Italia și Germania doi maramureșeni Ruscova și Săliștea de Sus au mințit autoritățile de la Poliția de Frontieră

Vasile Dale

1 mesaj

LegalizatiIarba februarie 15, 2019 at 11:48 am

Legalizați in xxxx iarba …că mor toți “săracii” pe capete …face si statul bani si se simte si lumea bine …

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult