EvenimentNational

FĂRĂ PERMIS: Doi răniți după ce un maramureșean s-a răsturnat într-un pârâu

Un barbat de 40 de ani, din judetul Maramures, s-a ales cu dosar penal pentru conducere fara permis si vatamare corporala din culpa, dupa ce a intrat cu autoturismul într-un pârâu. 

La data de 14 februarie, în jurul orei 06.00, un barbat de 40 de ani, din judetul Maramures, conducea autoturismul pe Drumul Judetean 110C, iar în localitatea Dolheni, într-o curba la stânga, a pierdut controlul directiei de deplasare a parasit partea carosabila si s-a rasturnat într-un pârâu.

Evenimentul s-a soldat cu ranirea grava a “soferului“ si ranirea usoara a pasegerei acestuia, o adolescenta de 17 ani, din judetul Arad.



Testarea cu alcooltestul a evidentiat un rezultat negativ. Verificarile efectuate de politisti au stabilit ca barbatul nu poseda permis de conducere.

În cauza, politistii au întocmit dosar penal si continua cercetarile pentru conducere fara permis si vatamare corporala din culpa.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Impact violent pe str. Horea din Baia Mare. O maşină a luat foc (actualizare)

Redactie

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: IMAGINI ȘOCANTE – Pacientă cu COVID-19 lăsată să zacă pe podea la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic (actualizare)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Trei copii şi doi adulţi au scăpat cu viaţa din faţa unui bolid scăpat de sub control la Raliul Maramureşului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult