BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

CA-N EVUL MEDIU: Mai multe familii condamnate de autorități să ajungă acasă pe o stradă cu noroiul până-n gât (foto/video cititori)

Cititorii noștri ne-au trimis fotografii și imagini video cu o strada ce aparține de satul Berchezoaia, comuna Remetea Chioarului. Mai exact, cu drumul de acces spre zona Roșia din satul amintit. 

Un drum pe care îl folosesc mai multe familii din zona, printre care și administratorului firmei unei cunoscute firme de construcții din municipiul Baia Mare.

”Nu prea sunt copii mici aici, dar sunt mulți bătrâni care au nevoie des de servicii medicale. Sunt bătrâni cu afecțiuni cardiace ce au nevoie de ambulanța.

Nicio șansă să ajungă la ei cu autospeciala. Poate doar vara cand e seceta. În rest, doar pe jos. Doamne ferește să avem nevoie de pompieri” ne-a scris cititorul nostru.

Oamenii spun că au luat legătura cu primarul comunei Remetea Chioarului să îi ceară ajutorul. Acesta le-ar fi spus că acum basculantele nu pot urca acolo sa pună pietriș pentru că se împotmolesc în noroi.

Curios este faptul că până la casa celui care adiministrează importanta firmă de construcții din Baia Mare, drumul este cât de cât acceptabil. De acolo înainte, Dumnezeu cu mila! Nu mai contează că șase gospodării nu beneficiază de aceleași servicii ca restul comunității.

vom reveni

Te-ar putea interesa si

Trei dintre cele mai practicate jocuri de tip slot. Book of Ra in topul preferintelor jucatorilor

Vasile Dale

NE VINDEM SUFLETUL: Un peridoc plin cu bușteni a făcut prăpăd la Săcel (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

PE URMELE EVAZIONIŞTILOR: Sechestru pe mai multe bunuri ale reprezentanţilor a două societăţi comerciale din Sighetu Marmaţiei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.