Eveniment

HOŢI CĂLĂTORI: Trei bărbaţi din Câmpia Turzii au comis o tâlhărie în Şomcuta Mare, apoi au fost prinşi în Zalău

În urma activităților întreprinse, poliţiştii din Şomcuta Mare au identificat şi reţinut trei bărbaţi din Câmpia Turzii, judeţul Cluj, bănuiţi de comiterea unei tâlhării calificate pe raza oraşului.

Fapta a fost sesizată vineri, 15 februarie. Din cercetările efectuate poliţiştii au stabilit că trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 31 şi 48 de ani, au abordat un alt bărbat din oraş şi s-au oferit să-i monteze un sistem pluvial la acoperişul imobilului, pentru care au solicitat suma de 500 de lei.
Bărbatul a acceptat dar, deoarece pe parcurs au apărut discuţii referitoare la contravaloarea lucrării, acesta a vrut să renunţe la lucrare, le-a oferit suma solicitată iniţial şi le-a cerut să plece. Însă cei trei clujeni l-au urmărit în locuinţă şi l-au deposedat prin acte de violenţă de suma de 3.300 de lei, iar apoi au fugit de la faţa locului cu un autoturism despre care nu au putut fi oferite indicii.
Cooperarea poliţiştilor din Şomcuta Mare cu cei din judeţul Sălaj a dus la depistarea celor trei, în trafic, pe raza municipiului Zalău.
Suma de 3.050 de lei, găsită asupra lor, a fost recuperată şi restituită părţii vătămate. În urma probatoriului administrat, cei trei bănuiţi au fost reținuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi instanţei, care a dispus arestarea lor preventivă.
Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei.

Furturi soluţionate de poliţiştii din Baia Sprie

Activităţile de cercetare şi investigare efectuate de polițiștii din cadrul Poliţiei Baia Sprie au dus la identificarea unui tânăr de 25 de ani, din oraş, bănuit de sustragerea mai multor bunuri din anexe gospodăreşti. Infracţiunile au fost sesizate poliţiei săptămâna trecută.
Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că tânărul ar fi pătruns prin efracţie într-o anexă gospodărească şi într-un garaj, de unde ar fi sustras aparate din domeniul construcţiilor. Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 3.500 de lei.
90% din prejudiciu a fost recuperat şi restituit părţilor vătămate iar în cauză continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat.

Te-ar putea interesa si

A ÎNCEPUT OPERAȚIUNEA DE ”ALBIRE”. Se folosește CLOR. Reacția celor de la Direcția de Asistență Socială Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: ”Puțulică de VIȘEU” a fost reținut. A vrut să violeze o femeie într-o frizerie. El va fi prezentat instanței pentru arestare preventivă (actualizare)

Vasile Dale

IARASI BORSA: UN SOFER BEAT A FUGIT DE POLITIE! A FOST PRINS DE MASCATII DE LA TRUPELE SPECIALE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.