BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO EXCLUSIVITATE: Un bărbat din București a încercat să se spânzure cu lesa unui câine în Parcul Dacia din Baia Mare (galerie foto/actualizare)

La un pas de tragedie în Baia Mare. Un bărbat din București, care ar fi venit în vizita la fiica sa, a încercat să își ia viața în urmă cu puțin timp pe o bancă din Parcul Dacia. Medicii la Serviciul de Ambulanță Maramureș l-au salvat!

Conform informațiilor furnizate de cititorii noștri echipajul Ambulanței a venit în câteva minute după ce un trecător a sunat la 112 că un bărbat vrea să își ia viața.

Se pare că bărbatul de loc din București, în vârstă de aproximativ 65-70 ani, ar fi spus că a încercat să se omoare după ce fiica lui la care venise în vizită nu l-ar fi primit.

El a încercat să se spânzure cu o lesă de câine chiar pe o bancă din Parcul Dacia. A fost văzut de un băimărean care a alertat echipajele medicale.

Bărbatul a fost salvat și a fost dus la UPU-SMURD a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.

ACTUALIZARE

“Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Maramureş a fost solicitat să intervină în jurul orei 19.00, în Parcul Dacia. Un bărbat de aproximativ 70 de ani a fost găsit pe o bancă, conştient, cu un obiect legat la gât. Acesta a relatat că are probleme familiale. El a prezentat şi un hematom frontal. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Baia Mare”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Ioana Cătană, directorul medical al SAJ Maramureş.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: INCENDIU VIOLENT – O casă și toate anexele ard ca o torţă la Recea (actualizare)

Redactie

DUPĂ 13 ANI DE CÂND AM PREZENTAT CAZUL ÎN EXCLUSIVITATE!!! Trafic de minor la Vișeu de Sus. Centru german luat cu asalt de elicoptere și mascați (FOTO)

Vasile Dale

FOTO – Pieton accidentat pe zebră pe strada Victoriei din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.