BREAKING NEWSEvenimentNational

IMAGINI DE COȘMAR: S-a deschis ușa în mers – O fetiță de 12 ani a căzut dintr-un microbuzul școlar și a murit (foto)

O fetiţă de numai 12 ani ar fi căzut din microbuz, după ce uşa autovehiculului s-ar fi deschis în mers, ne transmit colaboratorii nostri de la StiridinSalaj.
Un grav accident a avut loc în urmă cu câteva minute în Zalău, în zona Astralis, soldat cu rănirea unei fetiţe de numai 12 ani.

Astfel, copila se afla într-un microbuz de transport persoane ce se deplasa pe direcţia Autogară – Gară şi conform unor martori prezenţi la faţa locului, uşa microbuzului s-ar fi deschis în mers şi fetiţa a căzut.

La faţa locului au ajuns echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Sălaj, precum şi de la Poliţie.



“Poliţiştii se află la faţa locului pentru a efectua cercetări. O fetiţă de 12 ani ar fi căzut din microbuz şi poliţiştii vor strânge mai multe informaţii, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor care au dus la comiterea acestui eveniment. Din câte se pare, starea fetiţei este gravă”, a declarat pentru sportulsalajean.ro, Maria Cristea, purtător de cuvânt al IPJ Sălaj.

După 45 de minute de resuscitare medicii au declarat decesul micuței.

Vom reveni cu detalii.

Te-ar putea interesa si

Avea 2,55 gr/l alcool în sânge și a omorât o fată: Fiul fostului primar Bindiu arestat la domiciliu. Procurorii au cerut arest preventiv, însă a fost respins

Vasile Dale

177 de sancțiuni contravenționale persoanelor care nu au respectat măsura interzicerii circulației în afara locuinței/gospodăriei

Vasile Dale

INCENDIU ÎN SAT ŞUGATAG / ACTUALIZARE: O persoană găsită carbonizată (FOTO, VIDEO)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult