BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

S-A RASTURNAT ÎN PÂRÂU: Bărbat din Maramureș prins sub un utilaj forestier la Bizușa-Băi. Șoferul era beat (foto)

Un barbat a ajuns in stare grava la spital, dupa ce ambele picioare i-au ramas blocate sub utilajul care s-a rasturnat in sant. Soferul, care consumase bauturi alcoolice, a fugit de la locul faptei, insa a fost depistat la scurt timp de catre politisti.

Apelul la 112 a fost dat marti dimineata, in jurul orei 1,45. Un barbat de 37 de ani, din judetul Maramures, in timp ce conducea un utilaj forestier prin localitatea Bizusa-Bai, a pierdut controlul directiei de deplasare si s-a rasturnat intr-un parau. In urma impactului soferul a fost lovit usor, iar pasagerul, un barbat din comuna Ileanda, a fost prins sub utilaj, fiind nevoie de interventia pompierilor pentru a-l scoate de sub vehicul.

Conform politistilor, dupa producerea accidentului, soferul parasit locul faptei fara incuviintarea oamenilor legii. Acesta a fost identificat la scurt timp de la sesizare. Barbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul indica o valoare de 0,55 mg/l alcool pur in aerul expirat.



Ambele victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente a spitalului din Zalau, pentru investigatii suplimentare si tratamente de specialitate.

In cauza, politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si parasirea locului accidentului, fapte prevazute si pedepsite de Codul Penal. (sursa text: Dejeanul.ro, sursa foto – ISU Sălaj)

Te-ar putea interesa si

ÎNGRIJORĂTOR /ACTUALIZARE 3: Pestă porcină africană şi la Oncești. Culmea chiar la samsar acasa!!! În acest moment avem trei focare: la două gospodării din Ieud și la una din Oncești

Vasile Dale

DE LA BĂIMĂRENI REVOLTAŢI: Cum a fost blocată cu maşina poarta de intrare într-o şcoală (FOTO)

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Tragedie în județul vecin. Soț și soție morți într-un groaznic accident rutier

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult