BREAKING NEWSRecomandateTara Lapusului

VIDEO EXCLUSIV – Un bebeluş de 9 luni a murit într-un incendiu violent la Tg. Lăpuş. Părinții erau în vecini. Ce spun pompierii şi poliţiştii (actualizare) – GALERIE FOTO

Un incendiu violent a izbucnit în urmă cu puțin timp la Târgu Lăpuș în zona Dumbrava. 

La fața locului intervin două echipaje ale pompierilor militari de la Târgu Lapuș și un echipaj SMURD.

Se pare că printre victime este un copil.

ACTUALIZARE 1

Conform ultimelor informații se pare că pompierii au scos în afara casei un copil de 9 luni, o fetiţă. Din păcate acesta este decedat.

Focul este localizat iar pompierii lucrează la lichidarea lui.

Ancheta va fi preluată de criminaliștii poliției.

Actualizare 2

Conform informațiilor noastre părinții bebelușului erau plecați în vecini. Își lăsaseră micuța dormind în pătuț. Nu înainte de a alimenta soba cu lemne. În scurt timpul toată clădirea a luat foc de la acoperiș. Mama fetiței decedate este însărcinată.

Actualizare 3

„Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș a fost solicitat aseară, în jurul orei 21:40, să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă în localitatea Dumbrava. Militarii au intervenit cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor al SMURD.

​​În momentul sosirii la locul intervenției, incendiul se manifesta generalizat. Pompierii au localizat incendiul, iar apoi pătruns în interiorul casei, inundat cu fum, unde au găsit o victimă, o fetiță în vârstă de 11 luni, pentru care din păcate nu s-a mai putut face nimic. Trupul acesteia era carbonizat în proporție de 60 %. În urma incendiului, casa a ars în proporție de 80 %. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la jarul căzut din sistemul de încălzire” – Oana Gonczi, purtător de cuvânt ISU Maramureş.

Actualizare 4

„În legătură cu incendiul izbucnit aseară la un imobil din Dumbrava, în urma căruia a decedat o fetița polițiștii au întocmit dosar penal și continua cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă pentru stabilirea cauzelor concrete în care s-a produs evenimentul”, spun reprezentanţii IPJ Maramureş.

video exclusiv – Daniel Danciu

 

Te-ar putea interesa si

URMARE ACCIDENT FEROVIAR: A murit fetița de 10 ani implicată în accidentul dintre trenul Baia Mare – Cluj şi un microbuz de la Urişor. Organele ei au salvat patru vieți

Redactie

TREBUIE RĂBDARE: În Vama Petea, timpi de așteptare foarte mari. Vezi ce a pățit un șofer (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV: Două şuri şi doi porci mistuiţi de flăcări le Remeţi pe Someş (actualizare)

Redactie

1 mesaj

Vasile februarie 19, 2019 at 11:42 pm

Niste senzori de fum ar fi indicati pentru cei ce nu au…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.