Maramuresul IstoricRecomandate

FOC LA MOISEI / ACTUALIZARE: Incendiu la o anexă gospodărească. Focul a pornit de la un bec amplasat necorespuzător – FOTO

Un incendiu puternic a avut loc în noaptea de miercuri spre joi în localitatea Moisei.

Focul a izbucnit la o anexă gospodărească, distrugând 50 mp din clădire şi mai multe utilaje agricole care erau depozitate acolo de proprietar.

Pentru stingerea focului au intervenit echipajele de pompieri din Borşa.



Actualizare – ISU Maramureş

​”Garda de Intervenție Borșa a intervenit în această dimineață, în Moisei, unde o anexă gospodărească a fost cuprinsă de flăcări. Militarii au intervenit pentru lichidarea incendiului cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor. Focul a distrus circa 50 de metri pătrați din anexa gospodărească din lemn, unde erau depozitate diverse unelte și piese auto. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un bec amplasat necorespuzător (pe materiale combustibile).

​Pompierii sigheteni au lichidat, aseară, un incendiu izbucnit la un coș de fum de pe strada Avram Iancu din municipiul Sighetu Marmației. În urma incendiului a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului”, declară reprezentanţii ISU Maramureş.

 

 

Te-ar putea interesa si

IMPACT TERIBIL / ACTUALIZARE – Două persoane rănite și două mașini făcute zob la Gârdani (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Un nou episod al mizeriilor maramureșene! Președintele Ionel Bogdan face o groapă de gunoi temporară în Țara Chioarului. Șomcuta Mare “căștigă” toate gunoaiele județului! Temporar pe 3 ani!

Vasile Dale

BORSA SALBATICA: BUTANENII NE-AU SPART CASA CU PIETRELE APOI AU INTRAT CU MASINA DE TEREN IN MASINA NOASTRA. NICIO MASURA LUATA

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult