Eveniment

S-A ALES CU DOSAR PENAL: Tânăr cercetat de polițiștii din Sighetu Marmaţiei după ce a furat în plină stradă poşeta unei bătrâne

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sighetu Marmaţiei au identificat un tânăr de 17 ani, din municipiu, bănuit de comiterea unui furt.
În urma investigațiilor efectuate, poliţiştii au constatat că în cursul lunii ianuarie, acesta ar fi profitat de neatenţia unei bătrâne care se deplasa pe strada Zimbrului din municipiu, şi i-ar fi sustras poşeta în care avea acte personale, telefonul mobil şi bani. O parte din prejudiciu a fost recuperat şi restituit victimei.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru furt, polițiștii continuând documentarea activității sale infracționale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: DSP Maramureș, nesimțire fără margini. În ziua înmormântării, soția asistentului medical din Vișeu de Sus mort de Covid-19, a fost sunată pentru anchetă epidemiologică

Redactie

S-A PRODUS MINUNEA: DN1C BAIA MARE – DEJ ARE DOUA PARCARI LA STANDARDE EUROPENE

Vasile Dale

TÂLHĂRIE LA IADĂRA: Un bărbat a intrat peste o bătrânică și a încercat să o violeze. Nu a reușit, așa că a jefuit-o. A fost arestat preventiv (actualizare 2)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.