Eveniment

COMERŢ ILICIT: Poliţiştii maramureşeni, pe urmele contrabandiştilor cu flori şi ţigări 

Ieri, 28 februarie, ofiţerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul comerțului cu flori și al contrabandei cu țigarete în municipiul Baia Mare.
Au fost verificate 18 societăţi comerciale şi patru persoane fizice. Pentru neregulile constatate au fost aplicate patru sancţiuni contravenţionale prevăzute de Legea nr. 12/1990, în valoare totală de 5.000 lei și au fost confiscate 351 fire flori, în valoare totală de 1.150 de lei.

Totodată a fost constatată o infracţiune la Legea nr. 86/2006, respective contrabandă și au fost indisponibilizate 1.260 țigarete în valoare de 750 lei.

Şi la Coroieni, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie rurală Suciu de Sus au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă pe numele unui bărbat de 46 de ani care a fost depistat în trafic în timp ce transporta cu autoturismul 150 pachete cu ţigări de provenienţă Duty-Free, netimbrate în România.

În continuare, sub coordonarea procurorului de caz, urmează să se efectueze acte de urmărire penală în vederea administrării probatoriului şi tragerii la răspundere a persoanelor implicate în săvârşirea infracţiunii de contrabandă constatată.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Bairamuri în miez de noapte într-un club din Baia Mare

Vasile Dale

MARAMUREŞ-AUTO-MOTO-SHOW: Acțiuni cu privire la respectarea regulilor de circulație de către pietoni și bicicliști

Vasile Dale

IMAGINI SENZAȚIONALE: Călătoria gratuită prin Baia Mare a unui puștan agățat de un autobuz (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.