Maramuresul Istoric

INFRACŢIUNI MULTIPLE: Un vişeuan a încercat să se sustragă controlului poliţiştilor, însă a fost prins iar acum este cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni

Duminică, 03 martie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției oraşului Vişeu de Sus, care desfăşurau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe D.N.18, au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism. În momentul în care a observat poliţiştii, conducătorul auto a virat dreapta, pe strada Rândunelelor.

Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, iar după aproximativ un kilometru au reuşit să-l oprească. La volan a fost identificat un bărbat de 45 de ani, din oraş. Întrucât au avut suspiciuni cu privire la permisul de conducere pe care bărbatul l-a prezentat, poliţiştii au efectuat verificări constatând că de fapt acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele bărbatului poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii  infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals şi complicitate la uz de fals.



Început de martie cu amenzi pentru sighetenii care au încălcat normele rutiere

Sâmbătă, 02 martie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Sighetu Marmaţiei au acţionat pe străzile de pe raza oraşului pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.
Ca urmare a abaterilor constatate în cele opt ore de acţiune, poliţiştii au aplicat 26 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe în cazul şoferilor care au condus cu viteză peste limita legală. Valoarea amenzilor a fost de aproximativ 13.000 de lei. Totodată au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de circulație trei permise de conducere.

Te-ar putea interesa si

LA FRONTIERA DE NORD: Focuri de armă trase de poliţiştii de frontieră în Valea Vişeului, pentru oprirea contrabandiştilor

Vasile Dale

ȘOCANT LA SIGHETU MARMAȚIEI: UN POLIȚIST PENSIONAR DE LA RUTIERĂ BĂTUT ÎN STRADĂ DE UN ȘOFER CĂRUIA ÎI FĂCUSE DOSAR PENAL (EXCLUSIV – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

VIDEO: Intervenție dificilă – Foc în vârf de munte la în cătunul Cvasnița din Poienile de Sub Munte.

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult