Tara Lapusului

S-A ALES CU DOSAR PENAL: Un tânăr din Preluca Nouă şi-a cumpărat un pistol, fără să aibă autorizaţie

Un tânăr de 25 de ani, din Preluca Nouă, comuna Copalnic Mănăştur, s-a cadorisit cu un pistol cu aer comprimat, fără să se informeze cu privire la prevederile legale în domeniul armelor și munițiilor.

Ieri, 04 martie, polițiștii specializați în domeniul armelor și substanțelor periculoase, sprijiniți de cei din Copalnic Mănăștur au constatat tânărul deține un pistol cu aer, fără a fi autorizat pentru a deține, purta și folosi arme și muniții neletale, supuse autorizării. Primele verificări au relevat că pistolul a fost achiziționat online de pe un site, dintr-o altă țară.

Pistolul a fost ridicat iar polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. (foto arhivă)



Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Și-a salvat copiii din autoturismul care a luat foc în mers pe Dealul Pietrișului

Vasile Dale

CEREA 50 de LEI: Șoferi agresați, mașini distruse pe DJ109G în cartierul Ponorâta. Judecătorii au arestat un localnic în vârstă de 24 de ani

Vasile Dale

IMPACT FATAL: O persoană rănită în urma coliziunii dintre un autoturism și o autoutilitară la Cărbunar (galerie foto/actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult