BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

TRAGEDIE LA SIGHET / ACTUALIZARE: Un pieton a fost accidentat mortal în dreptul unei școli de pe strada Dragoș Vodă. Ce spun poliţiştii (foto/video)

Un grav accident de circulație s-a petrecut în Sighetu Marmației, în seara zilei de 6 martie a.c., în jurul orei 19:30. Accidentul s-a petrecut pe strada Dragoș-Vodă, în dreptul Școlii gimnaziale nr. 6, din cartierul „Cămara”.

Conform primelor informații, un autoturism marca VW Touareg a izbit în plin un pieton aflat în partea carosabilă a drumului, lipindu-l de asfalt. La fața locului au sosit echipaje ale Poliției și Ambulanței. Unii martori susțin că acesta ar fi fost lovit de autoturism pe trecerea pentru pietoni.

Conform martorilor, pietonul, un bărbat în vârstă de 38 de ani, locuitor în zonă, este în stare foarte gravă, cei de la ambulanță resuscitându-l la fața locului, direct pe asfalt. Se pare că acesta a fost dus de urgență la Spitalul municipal Sighetu Marmației.



Surse de la fața locului au declarat pentru Sighet 247 că nu a existat nicio urmă de frânare, ba, mai mult, există suspiciuni cum că autoturismul în cauză ar avea defecte grave la sistemul de frânare (informație neconfirmată oficial).

Conform martorilor, șoferul, aflat la volanul autoturismului, un tânăr de doar 18 ani, Bogdan B., nu ar fi fost băut.

La fața locului a sosit echipajul criminalistic al Poliției Sighet pentru a face cercetările specifice la fața locului.

ACTUALIZARE:

Conform unor surse, pietonul accidentat ar fi decedat la Spital din cauza multiplelor leziuni suferite (informația nu este confirmată oficial).

Articol preluat de pe sighet247.ro.

 

ACTUALIZARE – IPJ Maramureş

Aseară, pe strada Dragoș Vodă din Sighetu Marmației s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane. Un bărbat de 40 de ani, care a traversat strada prin loc nepermis și fără sa se asigure, a fost surprins si accidentat mortal de un autoturism condus de un tânăr de 19 ani. Șoferul nu se afla în stare de ebrietate. A fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

Atenţie pe unde traversaţi! Traversarea neregulamentară vă poate curma viaţa!

Deşi pietonii cunosc regulile de circulaţie, mulţi le ignoră. Cât îi poate costa o traversare neregulamentară? Propria viaţă! Un bărbat de 40 de ani care a traversat prin loc nepermis şi-a pierdut viaţa în câteva clipe, la Sighetu Marmaţiei, după ce a fost accidentat de un autoturism.

Pentru a nu ajunge în situaţii similare, poliţiştii le recomandă pietonilor:
• să fie atenţi la trafic, chiar şi atunci când traversează pe trecere!
• să se asigure că şoferul a observat intenţia de a traversa şi că poate opri în condiţii de siguranţă!
• să nu îşi obtureze câmpul vizual cu articole vestimentare (gluga hainei sau umbrela) şi să nu se lase distraşi (utilizarea telefonului mobil poate distrage atenţia şi în cazul pietonilor).

Conducătorii auto sunt sfătuiţi:
• să îşi amintească mereu că pentru a preîntâmpina orice eveniment neplăcut, în apropierea trecerilor pentru pietoni trebuie să sporească atenţia.
• să prevadă că un trecător poate fi neatent atunci când traversează!
• să preîntâmpine orice eveniment neplăcut, în special lovirea unui pieton în orice situaţie, nu doar în apropierea de trecerile pentru pietoni.

Te-ar putea interesa si

DOLIU LA IJJ MARAMUREŞ: Un camarad a decedat într-un grav accident rutier

Redactie

Stop joc! Meciul din Liga 2 al lui Gabi Tamaș nu s-a mai disputat astăzi. Minaur – Chiajna, duminică ora 11

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Minor de 16 ani salvat de cadrele medicale ale Ambulanței din Parcul Mare din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult