BREAKING NEWSRecomandate

AU MAI CĂZUT DOI: Un tânăr arestat, altul pus sub control judiciar într-un dosar de trafic internațional de droguri

Aducem la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 13/DL/12.03.2019, pronunţată în dosarul nr. 451/100/2018 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Maramureș, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 12 martie 2019, până la data de 10 aprilie 2019, inclusiv, a inculpatului Z.C.I., în vârstă de 22 de ani, domiciliat în Mun. Baia Mare, cercetat pentru participație improprie la infracţiunea de trafic de droguri de risc şi mare risc, participație improprie la infracţiunea de trafic de droguri de risc şi mare risc prin introducerea în ţară fără drept şi instigare la infracţiunea de trafic de droguri de risc şi mare risc.

Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta l-a determinat pe inculpatul T.E., cercetat în aceeaşi cauză, ca în schimbul sumei de 100 de lei şi a remiterii cantităţii de 50 de grame de cannabis, să se deplaseze la sediul unei societăţi de transport, pentru a ridica un colet expediat din Spania în România, colet conţinând 1.543 de grame de fragmente vegetale de cannabis şi 150 de pastile ecstasy.

Instanţa a respins propunerea formulată pe numele inculpatului T.E., în vârstă de 19 de ani, domiciliat în Mun. Baia Mare, cercetat pentru tentativă la infracţiunea de trafic de droguri de risc, dispunând luarea faţă de acesta a măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile, perioadă în care inculpatul va avea de respectat obligaţiile prevăzute de art. 215 din Codul de procedură penală.



Inculpatul Z.C.I. a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj pentru soluţionarea căii de atac.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIVITATE: ȘOC ÎN POLITICUL MARAMUREȘEAN – Candidat la Camera Deputaților, suspect într-un dosar internațional de trafic de droguri de mare risc (FOTO – ACTUALIZARE)

CITEȘTE ȘI:

30 lei gramul de drog: Doi băimăreni reținuți pentru trafic internațional de droguri. S-a găsit cocaină, ecstasy și arme (galerie foto)

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Copaci rupţi, drum blocat în Pasul Gutâi

Redactie

Pui de căprior, salvat de poliţiştii din Şomcuta Mare

Redactie

ACCIDENT LA DUMBRĂVIŢA: Motociclist din Cehia lovit de un tractor (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult