Recomandate

URMĂRIT DE POLIŢIŞTI: Băimărean beat la volan şi fără permis

La data de 13 martie a.c. între orele 11.00 – 13.00, poliţiştii au acţionat pe raza localităţii Copalnic Mănăştur pentru supravegherea traficului rutier şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. În jurul orei 12.00, polițiști au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism, însă conducătorul auto şi-a continuat deplasarea.

Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia până în localitatea Lăschia, unde a fost oprit şi verificat. Astfel s-a constatat că la volan ul autoturismului se afla un bărbat de 56 de ani, din municipiul Baia Mare, care are permisul de conducere suspendat. Totodată acesta a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea înregistrată fiind de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

CENTURA DE SIGURANŢĂ SALVEAZĂ VIEŢI!

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Poliţiştii Secţiei 6 Sarasău au acţionat pentru verificarea şi impunerea folosirii centurii de siguranţă şi a dispozitivelor de fixare omologate de către şoferi şi pasageri.

Poliţiştii din Baia Sprie şi Şişeşti au acţionat pe raza de competenţă împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş, iar cei din Recea au fost prezenţi pe D.N.1C, Recea –Lăpuşel.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 38 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 9.000 de lei. De asemenea, au fost reţinute 5 permise de conducere și 5 certificate de înmatriculare.

Polițiștii maramureşeni reamintesc tuturor conducătorilor auto să folosească centura de siguranţă, să adopte o conduită preventivă în trafic, să păstreze o distanţă corespunzătoare între autovehicule şi să circule cu viteză redusă atunci când condiţiile meteo sunt nefavorabile.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: Zăpadă de 4-5 cm la Borşa în luna mai. A fost nevoie de utilajele de deszăpezire

Vasile Dale

FOTO: FLAGRANT – COCAINĂ și cannabis în valoare de 43.000 euro depistate în Sighetu Marmației (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Șmecheraș de Bârsana! Un puștan cu Audi, urmărit de poliție, a ajuns cu mașina într-un gard

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.