BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

SE ÎNTÂMPLĂ LA SIGHETU MARMAŢIEI: Maşină distrusă de tencuiala căzută de pe peretele unui bloc

Un incident neplăcut s-a petrecut în cursul acestei săptămâni în Sighetu Marmației. Un sighetean s-a trezit cu autoturismul distrus în proporție de peste 50%, după ce o parte masivă de tencuială de pe un bloc de locuințe a căzut pe acesta.

Totul s-a petrecut după lăsarea întunericului, autoturismul parcat lângă imobil neavând nicio șansă de a scăpa neavariat. Incidentul s-a petrecut în cartierul Constructorului, tencuiala căzând de pe lateralul blocului cu nr. 1.

Norocul a fost că la momentul producerii incidentului nu erau trecători prin zonă. Dacă ar fi existat persoane surprinse de căderea tencuielii, cel mai probabil că acestea ar fi fost rănite grav, în cel mai bun caz.

„Mașina mea e distrusă în proporție de peste 50%. Nici nu știu pe cine să iau la rost pentru a-mi recupera paguba suferită”, a declarat Daniel L., proprietarul autoturismului, pentru Sighet 247.

Din păcate, cazul nu este singular în Sighet, întreg orașul arată abandonat, dărăpănat. „Din păcate, primarul municipiului se arată total nepăsător, fiind interesat doar să își ridice salariul și nu se interesează de soarta noastră sau a orașului”, a declarat Ionela M., locuitoare în cartierul Constructorului.

Preluare Sighet 247

Te-ar putea interesa si

CARITABIL: Pompierii vişeuani, cu pachete la două familii cu care soarta a fost mai puțin prietenoasă

Redactie

VIDEO – FOCAR DE INFECȚIE: Gara CFR Baia Mare a fost închisă de inspectorii OPC Maramureș – actualizare

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV: ÎN TOIUL NOPȚII – Polițist din Sighetu Marmației fotografiat în timp ce umplea mai multe canistre cu combustibil într-o benzinărie din oraș (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.