Un incident neplăcut s-a petrecut în cursul acestei săptămâni în Sighetu Marmației. Un sighetean s-a trezit cu autoturismul distrus în proporție de peste 50%, după ce o parte masivă de tencuială de pe un bloc de locuințe a căzut pe acesta.

Totul s-a petrecut după lăsarea întunericului, autoturismul parcat lângă imobil neavând nicio șansă de a scăpa neavariat. Incidentul s-a petrecut în cartierul Constructorului, tencuiala căzând de pe lateralul blocului cu nr. 1.

Norocul a fost că la momentul producerii incidentului nu erau trecători prin zonă. Dacă ar fi existat persoane surprinse de căderea tencuielii, cel mai probabil că acestea ar fi fost rănite grav, în cel mai bun caz.

„Mașina mea e distrusă în proporție de peste 50%. Nici nu știu pe cine să iau la rost pentru a-mi recupera paguba suferită”, a declarat Daniel L., proprietarul autoturismului, pentru Sighet 247.

Din păcate, cazul nu este singular în Sighet, întreg orașul arată abandonat, dărăpănat. „Din păcate, primarul municipiului se arată total nepăsător, fiind interesat doar să își ridice salariul și nu se interesează de soarta noastră sau a orașului”, a declarat Ionela M., locuitoare în cartierul Constructorului.

Preluare Sighet 247

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.