BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FĂRĂ RUȘINE: S-a apucat să descarce gunoaiele din dubă direct în stradă. Poliția Locală a fost anunțată (foto/video – ACTUALIZARE)

Nerușinarea unor nu are limite. Acum câteva zile vă prezentam un material însoțit de fotografii realizate pe strada Mărășești din Baia Mare. 

Acolo zona a fost transformată intr-o adevărată rampă de gunoi. O zi mai târziu, cei de la Drusal au venit si au curățat zona.

Și cum orice minune ține doar trei zile, iată că astăzi o autoutilitară înmatriculată MM-17-VVA a oprit în aceeași zonă (proaspăt curațată) iar bărbatul de la volan s-a apucat serios de lucru: a descărcat materiale de construcții și tot felul de mizerii, reînființând practic vechea rămpă ilegală de gunoi.

Și totul spre disperarea locatarilor din zonă. Cititorii noștri ne-au trimis imagini foto și video. Poliția Locală Baia Mare a intrat imediat în posesia acestora, iar un echipaj a plecat spre zona respectivă. Din păcate, șoferul autoutilitarei plecase înainte de sosirea acestora.

ACTUALIZARE

Astăzi Poliția Locală a efectuat verificări pentru identificarea conducătorului auto care a descărcat ilegal gunoaie pe strada Mărășești.

Totodată, muncitori de la Drusal Baia Mare au igienizat din nou zona.

CITEȘTE ȘI:

PRIMIM DE LA CITITORI: Rampă de gunoi înfiinţată ad hoc, în Baia Mare (GALERIE FOTO)

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE / IMAGINI ŞOCANTE: Încercare de spargere la un supermarket din Baia Mare. Vezi cum a scăpat hoţul (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Un taximetrist s-a ușurat pe el după ce a fost prins beat în trafic de polițiștii băimăreni

Vasile Dale

TENTATIVĂ DE SUICID / ACTUALIZARE: Un bărbat s-a urcat pe turnul de la combinat şi ameninţă că se aruncă în gol. De acolo transmite live pe Facebook (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.