Sport

FOTBAL OLD BOYS. MECI AMICAL: Nyirgyulaj (Ungaria) – Sport Team Baia Mare 2-4 (1-2)

Echipa de fotbal old boys Sport Team Baia Mare s-a deplasat în Ungaria la Nyirbator, pentru o pregătire scurtă, în cadrul căreia a disputat și un meci pe teren sintetic mare cu echipa de old boys din localitatea Nyirgyulaj.


Meciul a avut loc sâmbătă, la ora 14.00, fiind condus la centru de arbitrul Istvan Fedor.

Băimărenii au controlat jocul în mare parte și până la pauză au condus cu 2-1, prin golurile marcate de Trif și Bîrle, respectiv Fekete pentru gazde.

După pauză, tot băimărenii sunt mai activi în joc, reușind să conducă în minutul 75 cu 4-1, marcatori Birle și Hindli, iar în minutul 88, gazdele reușesc și ele un gol prin Szabo, meciul terminându-se 4-2 pentru Sport Team.

Duminică s-au disputat două meciuri pe teren mic cu o echipa locală din Nyirbator, victoriile fiind ímpărțite între cele două echipe.

Echipe

Nyirgyulaj: Sandor Kocsis, Jozsef Csipkes, Szilard Popik, Tamas Hegedus, Gabor Illes, Janos Beganyi, Tamas Nagy, Zoltan Filep, Jozsef Fekete, Imre Szabo, Szabolcs Franku, Robert Takacs, Attila Gyugyi, Attila Kondor, Irteon Sirka, Istvan Nagy, Istvan Simon.

Sport Team: Darius Mihuț, Vasile Terec, Daniel Gheighis, Gheorghe Mateas, Ciprian Coste, Ionuț Pop, Marius Hindli, Mario Bela, Cristian Bărbos, Bogdan Bîrle, Bogdan Trif, Mitică Sasaran, Alin Rațiu și Levente Molnar.

Te-ar putea interesa si

Trofeul Baia Mare organizat de o asociație din Brașov cu banii băimărenilor. 100.000 lei pleacă din oraș pentru o competiție care nu are nicio treabă cu Baia Mare

Vasile Dale

Plt. Pop Denis, din cadrul IJJ Maramureş, locul I la Campionatul de Judo al MAI

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Trei sportivi de la CSM Ştiinţa Baia Mare, confirmaţi pozitiv la Sars-Cov2

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.