Maramuresul Istoric

SIGHETU MARMAŢIEI / ACTUALIZARE: Au tâlhărit un bărbat beat. Cei doi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile

foto http://gazetadebistrita.ro/

Ieri, 18 martie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Sighetu Marmaţiei au reţinut pentru 24 de ore doi tineri din municipiu, cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Fapta a fost sesizată la data de 07 martie, în jurul orei 23.00. La momentul respectiv, poliţiştii au identificat un bărbat de 42 de ani, care era căzut în scara unui bloc de pe bulevardul Independenţei din municipiu, şi căruia îi lipseau banii şi telefonul mobil. Întrucât era în stare de ebrietate, acesta nu a putut oferi poliţiştilor detalii cu privire la ceea ce i s-a întâmplat.

În următoarea zi, respectiv 08 martie, în urma unor activităţi informativ-operative efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul a fost tâlhărit şi au identificat doi tineri din municipiu, bănuiţi de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat aproape în totalitate şi restituit părţii vătămate.

În baza probatoriului administrat, ieri, 18 martie, aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi tineri.

Dacă sunteţi victima unei agresiuni, încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente ale autorului şi anunţaţi de îndată Poliţia; sporiţi astfel şansele de identificare, prindere şi pedepsire a agresorului!

Cei doi tineri din Sighetu Marmației, reținuți de polițiști pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, au fost prezentați Judecătoriei Sighetu Marmației, care a dispus arestarea lor preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

****

 

Băimărean încarcerat pentru instigare la tâlhărie calificată

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus ieri în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.
Mandatul a fost emis de magistrații Judecătoriei Baia Mare, pe numele unui tânăr de 25 de ani, din municipiu, care are de executat o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de instigare la tâlhărie calificată.
Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Patru tineri sigheteni, beți sau drogați, au chinuit o pisică până la epuizare (actualizare)

Redactie

INFORMAŢII NOI: Elicopterul prăbușit la Săpânța era pilotat de comandantul adjunct al echipei de elicoptere din Minsk, Belarus (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

BORȘA: Un bărbat fără permis a avariat 3 autoturisme și a rănit un tânăr în zona unui restaurant

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.