Important

25 MARTIE, ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE: Activităţi organizate de IPJ Maramureş

Luna martie este o lună specială pentru poliţiştii maramureşeni având în vedere că la data de 25 martie se sărbătoreşte Ziua Poliţiei Române.

În acest an marcăm 197 de ani de la înfiinţarea instituţiei. Cu acest prilej Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş va desfăşura mai multe activităţi, unele dedicate publicului iar altele dedicate exclusiv poliţiştilor.



Zilele Porţilor Deschise unde sunt invitaţi toţi cei care doresc să-i cunoască şi să le ureze La mulţi ani poliţiştilor:

• JOI, 21 martie, între orele 09.00 – 13.00, la sediul poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei.
• VINERI, 22 martie, între orele 09.00 – 13.00, la sediul poliţiei oraşului Baia Sprie
• LUNI, 25 martie, între orele 10.00 – 13.00, pe platoul din Piaţa Revoluţiei, municipiul Baia Mare

Poliţiştii de la structurile de prevenire, proximitate, rutieră, criminalistică, acţiuni speciale, ordine publică, Grupa Canină vor prezenta aspecte privind modalităţile de intervenţie şi mijloacele cu care acţionează în cazul producerii unor evenimente aflate în competenţa de investigare a poliţiştilor.

Alte evenimente:

VINERI, 22 martie, la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” din municipiul Baia Mare, poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş vor participa la premierea concursului de desene pe teme rutiere Circulând corect ne protejăm viaţa!

DUMINICĂ, 24 martie, între orele 16.00 – 19.00, în parteneriat cu centrul comercial VIVO Baia Mare şi magazinul CORA, poliţiştii vor sărbători în avans Ziua Poliţiei şi vor fi prezenţi în mall pentru a prezenta: un echipaj al Unităţii Canine, motocicleta Poliţiei Rutiere, Expoziţie armament, Prezentare tehnică criminalistică, Promovarea profesiei de poliţist, Roata prevenirii – joc interactiv pentru copii cu premii.

LUNI, 25 martie, la ora 09.00, la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” va avea loc vernisajul expoziţiei de desene/felicitări realizate de elevi cu tema „La mulţi ani, Poliţia Română!” şi premierea câştigătorilor.

LUNI, 25 martie, cu începere de la ora 12.00, la Şcoala Gimnazială „Mircea Vulcănescu” din Ocna Şugatag, elevii şcolii vor sărbători alături de poliţiştii Secţiei 5 Poliţia Rurală Ocna Şugatag, prin activităţi creative, concursuri, desene pe asfalt, poezii, ce vor fi toate recompensate pe măsură.

LUNI, 25 martie, la ora 12.00, la Centrul de Instruire şi Marketing din municipiul Baia Mare va avea loc şedinţa festivă ZIUA POLIŢIEI 2019 şi ceremonia de avansare în gradul profesional următor, la termen, a poliţiştilor.

Ne va onora cu prezenţa o delegaţie a Căpităniei de Poliţie a Judeţului Szolnok, din Ungaria, parteneri de tradiţie ai Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş.

Te-ar putea interesa si

Controale în judeţ ale polițiștilor Biroului pentru Protecţia Animalelor

Redactie

GALERIE FOTO: Grav accident, cu o victimă, la Romaniţa. Trafic îngreunat

Vasile Dale

Prevenire și siguranță la Liceul Tehnologic „Alexiu Berinde” din Seini

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult