EvenimentMaramuresul Istoric

SIGHETU MARMAŢIEI: Centrul Istoric al orașului arată mai rău ca în India

O internaută a postat pe rețeaua de socializare Facebook mai multe poze în care a surprins adevărata față a Centrului Istoric al municipiului Sighet – imagini dezolante care surprind mizeria și sărăcia în care se zbat locuitorii din zona centrală, scrie Sighet247.

Mizerie de nedescris, pereți dărăpănați, electrocasnice abandonate, fecale, noroi și mocirlă – o descriere pe scurt a cum arată curțile interioare ale clădirilor istorice din centrul orașului. Nici fațadele clădirilor nu arată mai bine – marea lor majoritate sunt deteriorate, prezintă tencuieli desprinse care cad și îi pun în pericol pe trecători.

Toate acestea sunt rezultatul unei nepăsări crase a primarului Horia Scubli și a întregii administrații sighetene, care asistă ignorant la distrugerea întregului oraș. Se mai taie copaci prin parcuri la ordinul primarului, se mai montează câte un cui sau câte un scaun.

Important este că se fac tot felul de documentații inutile, pe sute de mii de lei, documentații care, în marea lor majoritate, nu servesc la nimic. În rest, praf şi pulbere!

Preluare Sighet247.ro

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Bătrân bolnav, transportat în siguranţă de salvamontişti din zona Bistra

Redactie

FOTO – Un băimărean și-a trimis iubita la prostituție în Satu Mare iar pe fiica ei de 3 ani a ținut-o drept ”garanție”

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Câinele unui localnic din Lăpuș ar fi fost împușcat de un vecin. Polițiștii au deschis dosar penal

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.