Important

ZIUA POLIȚIEI ROMÂNE: 1.500 de copii au venit să sărbătorească alături de polițiștii din Sighetu Marmației (foto)

Curtea poliţiei municipiul Sighetu Marmaţiei s-a dovedit neîncăpătoare pentru cei 1500 de copii care au venit ieri să le ureze La mulţi ani poliţiştilor din municipiu.

Poliţiştii din municipiul Sighetu Marmaţiei s-au pregătit aşa cum se cuvine pentru a marca Ziua Poliţiei Române. Ştiind că cei mici răspund mereu cu drag invitaţiei de a le fi alături de ziua lor, şi în acest an poliţiştii au pus la cale un plan care să fie pe placul musafirilor. Criminalişti, luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale, poliţişti rutieri şi de ordine publică le-au dezvălui copiilor câteva din tainele muncii lor.

Vizitatorii s-au fotografiat cu „mascaţii”, au pornit sirenele autospecialelor poliţiei, au aflat felul în care sunt prelevate urmele de la locul comiterii unei infracţiuni şi au stat de vorbă cu prietenii lor, poliţiştii. Un punct de atracţie l-a reprezentat autospeciala de Miliţie Dacia 1300, fabricată în 1979, ce aparţine unui poliţist pasionat de maşini de epocă.

Punctul culminant al zilei l-au reprezentat exerciţiile demonstrative ale câinilor de patrulare şi de urmă. Sub comanda conductorilor lor, poliţişti de ordine publică din cadrul Grupei Canine Maramureş, câinii poliţişti au adus cele mai largi zâmbete pe feţele copiilor.

Într-o atmosferă plină de bucurie şi entuziasm, copiii au fluturat steguleţe inscripţionate pentru acest eveniment şi au gustat din dulciurile şi fructele special pregătite pentru ei.

credit foto – IPJ Maramureș.

Te-ar putea interesa si

PENTRU SĂRBĂTORI ÎN SIGURANȚĂ: Recomandările pompierilor militari maramureșeni

Redactie

Viitorul începe cu 2+1  – o inițiativă Rotaract Baia Mare pentru un start bun în viața de părinte

Vasile Dale

AM AJUNS DE RÂSUL LUMII: Se fură tomberoanele pline cu gunoi din Baia Mare (foto/video cameră supraveghere)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.