Important

SELECŢIE: Asociația Esperando caută opt participanți pentru un proiect de mobilitate în Slovenia

Asociația Esperando din Baia Mare anunță selecția a opt tineri cu vârste între 14 și 18 ani pentru participarea la proiectul de mobilitate de tineret „Melt down the (sub)cultural iceberg”, care va avea loc în Slovenia (Postojna), în perioada 7-15 iulie 2019.

Proiectul, la care vor participa, în total, treizeci de tineri din Slovenia, Finlanda și România, este axat pe diversitate culturală și pe diminuarea stereotipurilor și prejudecăților legate de subculturi muzicale (rock, rap, goth, punk, ska etc.), iar participanții vor fi deopotrivă apartenenți ai acestor subculturi și persoane care nu au nicio legătură cu domeniul.

Cazarea, masa, transportul și participarea la activități ale tinerilor sunt gratuite. Grupul din România va fi însoțit de două persoane cu vârste peste 27 ani, din partea Asociației Esperando.

Proiectul este finanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+.
Găsiți mai multe informații despre mobilitate și proiect pe pagina de Facebook a Asociației Esperando: www.facebook.com/asociatia.esperando. Persoană de contact: Ioana Filipaș ([email protected] / 0741.308.342)

Te-ar putea interesa si

DE MICI: Viitorii conducători auto instruiți de polițiștii Serviciului Rutier

Redactie

INCLUZIUNE SOCIALĂ: Proiect ”Integrarea-soluția modernizării comunității”, derulat în comuna Satulung

Vasile Dale

ZIUA POLIŢIEI: Concurs de desene pentru copiii de clasele 0–IV din Maramureş

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.