BREAKING NEWSNational

AVEA PERMIS DE DOUĂ LUNI: Și-a ucis fratele după ce au ajuns cu mașina într-un canal (foto/video dramatic)

Ies la iveală detalii dramatice în cazul accidentului mortal de la Mintiu, Bistriţa-Năsăud, în care au fost implicaţi doi fraţi din Nimigea de Jos.

Presa locală scrie că şoferul de 19 ani, Daniel Lup, care se afla la volanului maşinii, se grăbea să ajungă în Bistrița, de unde urma să ia un autocar spre Germania, unde-și găsise un loc de muncă. În Bistrița îl aștepta și iubita sa, care voia să-și ia rămas bun.

Fratele său Beniamin (21 de ani), care-l însoțea și care a și murit în accidentul de la Mintiu, trebuia să aducă maşina VW Glof 4 înapoi, în Nimigea de Jos, unde cei doi locuiau.



Potrivit bistriteanul.ro, şoferul obținuse permisul de conducere în urmă cu nici două luni.

https://www.facebook.com/100013157022773/videos/626940947754467/

Beniamin şi Daniel provin dintr-o familie cu 11 frați, tatăl lor muncind ca șofer profesionist pe TIR. Acesta din urmă a fost și cel care i-a învățat să conducă.

Tragedia s-a produs la doar câțiva kilometri de casă.

https://www.facebook.com/100013157022773/videos/626943491087546/

Doi fraţi au plonjat cu maşina într-un râu, la Mintiu

Reamintim că un teribil accident de circulație a avut loc azi-dimineață, la Mintiu. Șoferul de 19 ani conducea un VW Glof 4 când a pierdut controlul volanului, după o curbă, a sărit peste un cap de pod și a plonjat într-un pârâu.

Atât Daniel, cât și Beniamin au rămas încarcerați între fiarele autoturismului.

Echipajele medicale l-au găsit pe Beniamin pe scaunul din dreapta, în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor depuse de medici, aceştia au fost nevoiţi să declare decesul.

Daniel a fost transportat în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe Bistrița, pentru îngrijiri medicale. Se pare că viața acestuia nu îi este pusă în pericol.

Tânărul de 19 ani a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. În cauză se vor efectua cercetări pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE ACCIDENT GRAV: SOFER INCARCERAT DUPA CE S-A LOVIT DE UN TAF PE VALEA ROMANA. A MURIT LA SPITAL (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Impact violent între mașina Mânăstirii Rohiița și o altă mașină. O femeie încarcerată (actualizare)

Vasile Dale

14 zile la psihiatrie pentru tatăl care și-a ascuns copilul mort într-o cușcă de câine. La reconstituire nu avea nicio remușcare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult