Maramuresul IstoricRecomandate

DE LA CITITORI: Cum parchează două polițiste la Borșa? 

Alte fotografii și mesaje ne parvin din micuțul orășel de la poalele masivului Pietrosul Rodnei. Și de această dată cititorii noștri ne arată modul în care se parchează pe străzile orașului, adeverindu-se faptul că fiecare își lasă autoturismul cam pe unde-l ”taie capul”!

Numai că de această dată un cititor a surprins tocmai una dintre autospecialele de intervenție ale Poliției Orașului Borșa. Poliția Națională!

Conform cititorului nostru la volan era o domnișoară polițistă. În dreapta, tot o domnișoară polițiștă. Cele două agente ere însoțite de cine credeți? Tocmai de un viitor polițist – elev aflat în practică la Poliția Orașului Borșa.

Polițiștele și elevul au lăsat autospeciala de intervenție parcă pe strada Nordului, lângă sediul Renel, deși în zonă indicatoarele amplasate nu le permitea acest lucru: trecere pentru pietoni, parcarea interzisă, oprirea interzisă. Nu știm ce urgență au avut pentru că, așa cum scrie cititorul nostru, semnalele acustice sau luminoase NU ERAU ÎN FUNCȚIUNE.

 

Preluare baiamare24.ro

Te-ar putea interesa si

AVERTISMENT POLITIA RUTIERA: CIRCULAŢI CU ATENŢIE SPORITĂ PE VREME REA! NINGE IN PASUL GUTAI (FOTO)

Vasile Dale

SE ANUNȚĂ VREMURI GRELE LA BORȘA – Asociația Composesorală Borșa a intrat cu jandarmeria și executorul judecătoresc în sediul Primăriei

Vasile Dale

SOFER INCONSTIENT: SI-A SCHIMBAT ROATA MASINII CHIAR PE CALEA FERATA LA SIGHETU MARMATIEI (FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

Garcea martie 30, 2019 at 2:44 pm

Le sta capu la $ula nu la lucru :))

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.