BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

INCENDIU VIOLENT / ACTUALIZARE: Arde pădurea de brazi dintre Hovrila şi Buciumi. În ultimele 24 de ore pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a şapte incendii (FOTO, VIDEO)

După ce alaltăieri pompierii şi voluntarii s-au luptat să stingă incendiul de vegetaţie uscată de la marginea pădurii de la Hovrila, astăzi focul a intrat în pădurea de brazi dintre Hovrila şi Buciumi.

Intervin pompierii militari, poliţiştii din Şomcuta Mare, angajaţi ai primăriei dar şi localnicii din cele două localităţi.



A ars un hectar de litieră şi trunchiuri de copaci căzuţi. Incendiul a fost localizat.

 

 

Actualizare

„În ultimele 24 de ore pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a şapte incendii, din care 5 incendii au fost de vegetație uscată. Au ars peste 20 de hectare de vegetație uscată în Baia Mare, Ieud, Ocna Șugatag, Sighetu Marmației și Hovrila. ​Pompierii sigheteni au mai lichidat, ieri, și un incendiu izbucnit la un șopron de fân. Focul a distrus șopronul din lemn pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați și circa 20 metri liniari de grindă din lemn. ​​Garda de Intervenție Bogdan Vodă a lichidat un incendiu izbucnit la acoperișul unei case. Au ars circa 80 de metri pătrați de acoperiș din lemn”, anunţă ISU Maramureş.

Te-ar putea interesa si

Proteste ale taximetriștilor, în toată țara! Nemulțumirile sunt legate de șoferii de ride sharing (VIDEO)

Vasile Dale

VIDEO. O femeie din Pomi își bate copilul, LIVE pe internet! Zeci de oameni i-au cerut să se oprească

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV: Baia Mare, invadată de cerşetori din Sălaj. Acum sunt trimişi spre colibele din judeţul vecin

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult