ImportantTara Lapusului

ÎN TRAFIC: Urmărire ca-n filme pe şoselele din Maramureş

Duminică, 7 aprilie, doi conducători auto au fost urmăriţi în trafic întrucât nu au respectat semnalele regulamentare de oprire efectuate de poliţişti.


Este vorba despre un bărbat din comuna Căşeiu, judeţul Cluj, care a fost urmărit aproximativ un 1km de poliţiştii Secţiei 7 Suciu de Sus. Autoturismul condus de acesta a fost oprit pe o uliţă din localitatea Suciu de Sus, iar conducătorul auto şi pasagerul, care au fugit pe câmp spre o pădure, au fost prinşi şi imobilizaţi de poliţişti. S-a constatat că cel de la volan avea o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat şi va fi cercetat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Al doilea conducător auto care nu a oprit la semnalele poliţiştilor a fost urmărit de poliţişti din Baia Mare până în Baia Sprie şi s-a constatat că acesta a fugit de poliţie pentru că avea expirată autorizaţia de circulaţie provizorie. Este vorba de un tânăr de 23 de ani din Baia Sprie, pe numele căruia poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat.



***

Un dosar penal nu i-a fost de ajuns

Un băimărean în vârstă de 30 de ani a fost depistat sâmbătă seara de poliţiştii Secţiei 3 Fărcaşa, conducând prin localitate sub influenţa băuturilor alcoolice. Întrucât a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi prelevarea de probe biologice de sânge, poliţiştii i-au întocmit dosar penal şi i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.
Duminică dimineaţa însă, poliţiştii băimăreni l-au depistat la volanul unui alt autoturism, pe strada Europa din municipiu. Astfel că i-au întocmit un nou dosar penal, pentru conducere fără permis.

***

Condamnat pentru infracţiuni rutiere

La data de 04 aprilie a.c. Judecătoria Baia Mare a emis pe numele unui bărbat de 41 de ani din municipiu, un mandat de executare a pedepsei de de 2 ani şi 6 luni pentru comiterea de infracţiuni rutiere. La data de 7 aprilie acesta a fost depistat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri şi a fost depus în Penitenciar.

***

Accident rutier cercetat de poliţişti

Ieri, 07 aprilie, la ora 14.05, între localităţile Dumbrăviţa şi Groşi, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia o persoană a fost rănită grav.
Din primele cercetări s-a stabilit că o femeie în vârstă de 33 de ani, care conducea un autoturism dinspre Dumbrăviţa spre Groşi, nu adaptează viteza într-o curbă la dreapta, pierde controlul direcţiei de deplasare, părăseşte partea carosabilă şi se răstoarnă pe plafon.
În urma accidentului o minoră în vârstă de 9 ani, pasageră în autoturism, a fost rănită grav şi a fost transportată la spital, unde a rămas internată pentru acordarea de îngrijiri medicale. Şi conducătoarea auto a fost transportată la spital însă nu a necesitat internarea.
Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest şi a rezultat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

Festivalul de colinde și obiceiuri de iarnă „Colind la bibliotecă”

Redactie

Expoziție națională itinerantă „Minerale și asociații minerale din România”

Redactie

EXCLUSIV – Preotul din Ungureni a urcat băut la volan și a provocat un grav accident rutier la Târgu Lăpuș (video șocant cameră supraveghere)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult