Important

POIENILE DE SUB MUNTE, ULMENI: Amenzi substanţiale aplicate pentru furt de material lemnos

În urma unor controale efectuate la societăţi comerciale care au ca obiect de activitate prelucrarea materialului lemnos, din Poienile de sub Munte şi Ulmeni, polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş au aplicat amenzi în valoare de 15.000 de lei şi au confiscat peste 54 mc material lemnos.

Polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică, în colaborare cu specialişti silvici ai Gărzii Forestiere Cluj, au acționat în cursul acestei săptămâni pe raza întregului județ pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite în domeniul silvic.

În urma controalelor efectuate la două societăţi comerciale cu sediile sociale în Poienile de sub Munte şi Ulmeni, poliţiştii au aplicat şase sancţiuni contravenţionale pentru abateri de la prevederile Legii Nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 15.000 de lei.



Ca măsură complementară, poliţiştii au dispus indisponibilizarea a peste 54 mc cherestea răşinoase şi lemn de fag, în valoare de aproximativ 33.000 de lei.

Te-ar putea interesa si

SĂ FIM PĂRINŢI MAI BUNI PENTRU COPIII NOŞTRI! Poliţiştii, în dialog cu copiii aflaţi în tabără la Dumbrăviţa

Vasile Dale

Ionel Bogdan: Primul proiect strategic al județului Maramureș intră în execuție

Vasile Dale

TÂRGU LĂPUŞ: Oraşul din România unde sunt reciclate 60% din deşeuri. „S-au aplicat amenzi şi în an electoral” – spune primarul

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult