BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

FOC ÎN MARAMUREŞ: Incendii de vegetaţie la Moisei, Bocicoel, Dragomirești, Rona de Jos, Vișeu de Sus, Vișeu de Jos, Groși, Bozânta Mică și Borșa (GALERIE FOTO)

Vineri și sâmbătă pompierii militari din Maramureș au avut parte de foarte multe intervenții la stingerea incendiilor. Au fost probleme la Moisei, Bocicoel, Dragomirești, Rona de Jos, Vișeu de Sus, Vișeu de Jos, Groși, Bozânta Mică și Borșa. Marea majoritatea a intervențiilor au fost la incendii de vegetație uscată.

Vișeu de Sus

Pompierii militari și civili au intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată izbucnit pe strada Rândunelelor.

Groși

Pompierii militari și civili au intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată izbucnit în imediata apropiere a Stației Electrica.



Bozânta Mică

Pompierii militari din Baia Mare au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie de lemne din Bozânta Mică strada Deva.

Vișeu de Jos

Pompierii civili din Vișeu de Jos au intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetație forestieră în zona Valea Drăguiesii. Au ars aproximativ 3 hectare de stufariș și vegetație uscată din interiorul pădurii.

Borşa

Pompierii militari din Borșa au stins un incendiu izbucnit la un coș de fum al unei locuințe situate pe strada Floare de Colț din localitate.

Astăzi aceeași pompieri dar și civilii din Borșa au localizat și stins un incendiu de vegetație uscată izbucnit pe strada Torentului.

Rona de Jos

Azi noapte, pompierii militari din Sighetu Marmației au intervenit în jurul orei 0.00 la stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din Rona de Jos, strada Principală.

Dragomirești

Pompierii militari din Bogdan Vodă dar și cei civili din Dragomirești au intervenit azi noapte pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit situată pe strada Valea Pomilior din Dragomirești.

Bocicoel

Astăzi după amiază militarii din Bogdan Vodă au stins un incendiu de vegetație uscată izbucnit în localitate (pe deal).

Moisei

În această seară, în zona Hâge din Moisei, a izbucnit un incendiu după ce localnicii ar fi curățat pământurile și au aprins resturile. La fața locului au intervenit pompierii civili din Moisei, dar și echipajele militare din Vișeu de Sus și poliția din Moisei.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Revoltă la Poienile de Sub Munte. Bariera instalată de Direcția Silvică pentru a opri camioanele cu lemn – motiv de scandal

Redactie

BAIAMARE24.RO // VASILEDALE.RO // DEJNEWS.RO nu s-au înscris pe lista instituțiilor de presă care solicită bani de la Guvern

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Incendiu violent la Seini. O hală cu 18.000 de pui a luat foc. Viceprimarul a salvat toate păsările (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult