BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

SE ÎNTÂMPLĂ LA SIGHET: Doi poliţişti de Ordine Publică, ameninţaţi şi intimidaţi prin orice mijloace de contrabandiştii de ţigări

Pe reţelele de socializare curg fără încetare ameninţările şi intimidările din partea contrabandiştilor la adresa a doi poliţişti de la Ordine Publică din cadrul Poliţiei Sighet.

Cum nimeni nu face nimic în acest sens, jurnalistul Christian Sabbagh a aluat atitudine, la fel şi sindicaliştii SNPR Decus Maramureş.

“Doi politisti in pericol!!! La Sighetu Marmatiei – placa turnanta a traficului cu tigari, interlopii au ajuns sa ameninte doi politisti, agenti la ordine publica. Cei doi, dintre care o femeie, au devenit tintele unui membru al clanului Doboiestilor.
Tupeul acestuia a intrecut orice limite! Ii urmareste si-i filmeaza pe politisti in timpul serviciului, apoi posteaza pe retelele de socializare filmarile insotite de comentarii denigratoare, menite sa irite intreaga comunitate impotriva politiei.
Si pentru ca aceasta forma de terorism modern sa fie cat mai eficienta, saptamana trecuta, interlopul i-a fotografiat fetita politistei in timp ce se aflau la un loc de joaca”, a mai scris Sabbagh.

Intr-o tara normala unde legea e respectata nu se mai ajungea ca azi sa vorbim de fotografierea copilului. Intr o tara normala autoritatea politistului e sfanta nu treneaza prin sertarele ministerului sau pe masa presedintelui care o trimite la CCR. Intr-o tara normala politistul si familia lui se bucura de protectie. Stau acum si ma intreb oare cum suntem aparati noi, cum ne este protejata familia, cum ne este protejata viata si dreptul la intimitate????
Asa de multe raspunsuri asteptam de ani buni de zile si suntem amagiti continuu ca se face ca se drege si noi batem pasul pe loc ghidandu ne dupe o legislatie de acum 10-15 ani!!!
Asteptati sa murim pe rand si apoi sa incercati sa faceti ceva????
Voi ( guvern, parlament, factori de decizie din MAI) aveti puterea sa o faceti, aveti puterea deciziei legislative si va intreb de ce nu o faceti ? De ce, de ce, de ce?
Asta ma intreb si va intreb pe dumneavoastra!!!! Presedinte SNPR Decus Maramures
Ion Tomoiaga

Capul sus, stimati colegi, si aplicati legea fara niciun sentiment de teama!

Te-ar putea interesa si

URMARE CAZ PREZENTAT: Poliția Animalelor l-a sancționat pe noul proprietar al câinelui alergat aproape 10 km după mașină între Baia Mare și Bozânta Mică

Vasile Dale

VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE: Un băimărean a fost arestat după ce a trecut intenționat cu mașina peste picioarele soției

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Tatăl care și-a ținut fiica o lună în propriile fecale până a făcut necroză a fost pus în libertate, în Maramureș | Medicii psihiatri spun că bărbatul are discernământ

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.