BREAKING NEWSRecomandateTara Lapusului

ACCIDENT LA DĂMĂCUŞENI: Șase persoane rănite, după impactul dintre două maşini (FOTO/ACTUALIZARE)

Un accident de circulație s-a produs pe drumul județean Băiuț – Târgu Lăpuș, la ieșirea din localitatea Dămăcușeni spre Rogoz.

Două vehicule s-a ciocnit iar șase persoane au fost rănite. La fața locului s-au deplasat două echipaje ale Ambulanței Tg. Lăpuș și un echipaj SMURD de la Târgu Lăpuș.

Cinci din cele șase persoane rănite au fost transportate la Spitalul Tg. Lăpuș.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

În urma cercetărilor efectuate de polițiști cu privire la accidentul din Damacuseni s-a stabilit că impactul s-a produs ca urmare a efectuării unei manevre de întoarcere a unui vehiculului, fără asigurarea corespunzătoare a șoferului.

Un tânăr de 25 de ani, care se afla la volanul unui autoturism, inițial oprit în afara părții carosabile, a efectuat un viraj la dreapta și a intrat în coliziune laterală cu un alt autoturism condus regulamentar. A

Autoturismele au fost avariate, două persoane, pasagere, au suferit leziuni corporale și au fost transportate la spital. Nicio persoană nu a rămas internată. Conducătorii auto nu se aflau sub influența alcoolului.

foto: Ionut Văsuț.

Te-ar putea interesa si

”Am spus DA acestei candidaturi! Este provocarea pe care am acceptat-o” – Doru Dăncuș candidat PSD la funcția de primar pentru Primăria Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Persoană căzută în apartament. Intervenție de urgență, din păcate este decedată

Vasile Dale

FOCOASĂ RĂU: O borșeancă şi-a ameninţat soţul că îl împuşcă cu o arma de vânătoare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.