EvenimentMaramuresul Istoric

SALVATORI DE SĂRBĂTORI: Pentru 122 de copii din zonele izolate din Borșa a venit Iepurașul (galerie foto)

Asociația Salvatorilor Montani din Borșa a organizat o acțiune caritabilă intitulată ”Salvatori de Sărbători”. Acțiunea a avut un real succes iar organizatorii au reușit să adune o mulțime de haine, jucării și încălțăminte, dar și o importantă sumă de bani.

„Am făcut proces-verbal cu donațiile în bani strânse până la ora 17:00 în prezența colegilor și a voluntarilor. Am adunat 6.710 lei + încă 700 lei după închidere. Vestea bună e că se mai anunță ceva sume de bani mâine dimineață. Estimăm că o să strângem aproximativ 9.000 lei +/-. Cu suma strânsă, mâine dimineață mergem să achiziționăm alimente pentru aproximativ 39 de familii cu 122 de copii. Mulțumim încă odată tuturor pentru sprijinul acordat inițiativei noastre. Borsenii au demonstrat încă odată, că sunt oameni cu suflet” au anunțat organizatorii.

La finalul acțiunii toate bunurile au fost urcate în vehicule de teren iar organizatorii au pornit pe munte. 40 de familii nevoiașe cu 122 de copii s-au bucurat de venirea Iepurașului.

”Experiența, ca de fiecare dată, a fost unică. Ne-am bucurat, ne-a luat plânsul, ne-am întristat, dar de fiecare dată ne dorim să putem face mai mult pentru ei. Învățăm de fiecare dată să apreciem mai mult ceea ce avem, să ne bucurăm de viața noastră cu puținul pe care îl avem. Mă rog, așa credem noi. Mulți dintre ei nici nu ar ști să viseze la viața pe care o ducem majoritatea dintre noi. Sperăm, ca într-o zi, ajutorul pe care îl vom oferi acestor oameni, să fie unul pe termen lung și astfel de acțiuni să nu mai fie necesare. Noi am fost doar simpli intermediari, dar voi, cei care a-ți venit în sprijinul acțiunii noastre sunteți adevărații „SALVATORI DE SARBATORI”. În numele tuturor celor care azi, au avut un zâmbet pe față și masa lor de sărbători va fi mai bogată, VĂ MULȚUMIM !!!” au transmis membrii Asociației Salvatorilor Montani Borșa.

Te-ar putea interesa si

Baia Mare, Uberul tău sosește acum! Aplicația este disponibilă în 20 de orașe din țară. Reduceri pentru cursele efectuate în primele zile

Redactie

VIDEO: Sătenii dintr-o comună s-au revoltat împotriva rromilor. Violențe, spargeri, amenințări – localnicii s-au săturat

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV. JUNGLA DIN TRAFIC: Șoferul unui BMW și-a bătut joc de un alt participant la trafic

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.