Maramuresul Istoric

ACCIDENT ÎN SIGHET ÎN ZIUA DE PAŞTI / ACTUALIZARE: O maşină a intrat într-o curte. Trei victime şi o conductă de gaz avariată. Şoferul s-a ales cu sancțiune contravențională

Un accident de circulație s-a produs pe strada Eroilor din municipiul Sighetu Marmației, în ziua de Paşti.

Din primele informații se pare că un autoturism a ieșit de pe șosea, a intrat într-o curte și a avariat o conductă de gaz.

În urma accidentului au rezultat trei victime. Este vorba despre o familie formată din doi adulți și un copil. Aceștia au refuzat transportul la CPU Sighetu Marmației după ce au fost examinați de cele două echipajele ale Ambulanței Sighetu Marmației.

Datorită distrugerii conductei de gaz, zona a fost asigurată de pompierii militari.

Actualizare – IPJ Maramureş

Nicio persoana nu a fost ranita in urma accidentului de azi, de la Sighetu Marmației.
In urma impactului au rezultat pagube materiale, a fost avariata conducta de gaz care alimenta locuința in a carei curte a intrat autoturismul. Șoferul a fost sancționat contravențional.

Te-ar putea interesa si

ANULARE PETRECERE: Tensiune uriașă la Vișeu de Sus între Vlăduța Lupău și administratorii Hotelului Gabriela (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV SURSE / VIDEO: Ucrainenii Igor (20 ani) și Bogdan (22 ani) au fugit din orașul Ternopil (Тернопіль) după ce primiseră ordine de trimitere pe front. Mii de euro ar plăti călăuzelor ucrainene

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Trei oameni și-au văzut moartea cu ochii la Moisei. Au ajuns cu SUV-ul într-o curte

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.