Important

COMBATEREA VIOLENŢEI ÎN FAMILIE: Trei ordine de protecţie emise ieri de poliţişti în Baia Sprie, Vişeu de Sus şi Petrova

Poliţiştii maramureşeni au emis ieri trei ordine de protecţie pe numele unor soţi sau concubini agresivi. Pentru protejarea victimelor, faţă de doi dintre aceştia a fost dispusă măsura internării. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările.

La Baia Sprie, poliţiştii au intervenit la un scandal în familie, sesizat prin SNUAU 112. La faţa locului s-a constatat că o tânără de 27 de ani a fost agresată de propriul soţ. Pentru protejarea victimei şi pentru înlăturarea unor riscuri, poliţiştii au emis pe numele bărbatului un ordin de protecţie provizoriu şi au întomcit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare. Totodată, bărbatul a fost internat la la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmaţiei.

Şi poliţiştii din Vişeu de Sus au emis un ordin de protecţie pe numele unui tânăr de 25 de ani, din comuna Bogdan Vodă. După ce a fost agresată de către acesta, sâmbătă, 04 mai, concubina sa de 19 ani, împreună cu două fetiţe minore, a fost nevoită să părăsească domiciliul conjugal şi să se mute la bunica sa. Ieri, tânărul şi-a continuat comportamentul agresiv, a pătruns fără drept în curtea locuinţei în care acestea se aflau şi le-a ameninţat cu moartea. Totodată poliţiştii au întocmit şi dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenţă în familie, ameninţare şi violare de domiciliu.



Aseară, poliţiştii Secţia 4 Poliţie Rurală Leordina au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat din comuna Petrova provoacă scandal la domiciliu. La faţa locului s-a constatat că un bărbat de 46 de ani, care era sub influenţa băuturilor alcoolice, şi-a agresat fiica şi i-a ameninţat cu moartea pe toţi membrii familiei. Pentru eliminarea unor riscuri, poliţiştii au emis un ordin de protecţie iar faţă de bărbat s-a luat măsura internării la Spitalul din Sighetu Marmaţiei. Şi în acest caz s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie și ameninţare.

Te-ar putea interesa si

Gheorghe Șimon, deputat PSD: PSD a început consultările publice asupra proiectelor de lege ale Educației

Redactie

ATAC LA URSULA VON DER LEYEN: Europarlamentarul Terheș o acuză că vrea să falimenteze statele UE

Redactie

PREVENŢIE: Băimărenii informaţi pe tema prevenirii furturilor din buzunare și poșete

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult