BREAKING NEWSEvenimentNational

ACCIDENT RUTIER ÎN APA: Un băimărean și doi câini Golden Retriever rămași captivi într-o maşină, salvați de pompierii sătmăreni (FOTO)

Un apel la 112 efectuat duminică de către un participant la trafic menționa faptul ca un autoturism a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un șanț, la intrarea în localitatea Apa. La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii militari cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD TIM.

Salvatorii au fost nevoiți sa taie caroseria mașinii pentru a extrage șoferul, aflat în stare de conștienţă, și pe ceilalți ocupanți – doi căței Golden Retriever – găsiți puțin agitați, dar nerăniți.

Șoferului i s-au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, fiind apoi transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare, iar pentru preluarea căţeilor s-a luat legătura cu aparținătorii victimei.



#isusatumare #pompierii #SMURD #salvator

Te-ar putea interesa si

BILANŢ 30 APRILIE: Încă 262 de cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus. Bilanțul ajunge la 12.240

Vasile Dale

INFRACŢIUNI SILVICE: Lemn confiscat de poliţişti la Poiana Botizii, Mireşu Mare şi Sighetu Marmaţiei

Vasile Dale

COD ROŞU DE INTERVENŢIE: Accident cu 13 victime la Ileanda, între care şase ucraineni. Șoferul nevinovat este din Maramureș

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult