Important

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE ÎN BAIA SPRIE ŞI VIŞEU DE JOS: Două ordine de protecţie emise de poliţişti pe numele a doi soţi agresivi

Poliţiştii maramureşeni au emis în acest week-end două ordine de protecţie, după ce au fost sesizaţi să intervină la cazuri de violenţă în familie. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare.

La Baia Sprie, poliţiştii au intervenit vineri seara la un scandal în familie, sesizat prin SNUAU 112. La faţa locului s-a constatat că un bărbat de 49 de ani a distrus mai multe bunuri din locuinţă şi şi-a ameninţat soţia cu cate de violenţă. Pentru protejarea victimei şi pentru înlăturarea unor riscuri, poliţiştii au emis pe numele bărbatului un ordin de protecţie provizoriu.

Şi poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina au emis un ordin de protecţie pe numele unui bărbat de 47 de ani, din Vişeu de Jos, care s-a manifestat agresiv faţă de soţia sa.



În ambele situaţii poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenţă în familie si ameninţare.

Te-ar putea interesa si

SPITALUL JUDEŢEAN BAIA MARE: Intervenții complexe de endoprotezare aortica – EVAR

Redactie

AŢI VĂZUT-O? O fată de 14 ani din Baia Mare este căutată cu disperare de familie

Vasile Dale

Ce dificultăți pot apărea la cazinourile online și cum să le depășești

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult