BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

CARAMBOL LA LĂPUŞEL / ACTUALIZARE: Impact între trei autoturisme si un autocar. Accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanței de siguranță (FOTO)

Un accident rutier a fost semnalat cu puţin timp în urmă în Lăpuşel, str. Unirii 7.

Au fost implicate trei autoturisme si un autocar, rezultând o victimă conştientă.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje SAJ.

Actualizare – IPJ Maramureş

Polițiștii Serviciului Rutier Maramureș cercetează un accident de circulație produs ieri, în jurul orei 14.30, în localitatea Lăpușel. Din primele verificări efectuate s-a stabilit că, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță, șoferul unui autobuz care se deplasa dinspre Baia Mare, a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa, care, la rândul lui, a intrat în coliziune cu autoturismul din față.
În urma impactului, o minoră de 17 ani, pasageră în autoturismul din mijloc, a fost rănită ușor și a fost transportată la spital unde nu a necesitat internarea.
Toți conducătorii auto implicați în accident, doi bărbați și o femeie, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în toate cazurile. În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV: O motociclistă din Satu Mare a lovit o mașină, apoi a zburat în alta pe contrasens (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Campionatul Mondial de Snowboard, organizat pe pârtia Şuior din Maramureș. Printre participanţi şi Patric Iluț, campion mondial la ediţia din 2021

Vasile Dale

ACASĂ DE CRĂCIUN: Sute de leordeni au fost prezenți la concert (galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.