Recomandate

INUNDAŢII ÎN JUDEŢ: Străzi din Ferneziu inundate, cota de atenţie pe Vişeu atinsă (FOTO, VIDEO)

Potrivit reprezentanţior CJSU Maramureş, precipitații mai însemnate cantitativ s-au înregistrat pe râul Săsar în Baia Sprie, 26,3 l/mp, căzute într-un interval de șase ore, respectiv pe râul Cavnic, 26,5 l/mp, căzute tot în interval de șase ore, dar și la Moisei, pe râul Vișeu, 27,9 l/mp, tot în interval de șase ore.

Pe principalele cursuri de apă din Țara Lăpușului nu sunt deocamdată probleme și nu sunt atinse cote de atenție. În ceea ce privește torenții de pe versanți, aceștia vor contribui la creșterea debitelor unor văi și pâraie. Prognoza meteorologică este de precipitaţii până la prânz, după care ploile vor înceta o perioada la nivelul județului. Sunt echipe de intervenție pregătite la pichetul de pompieri Târgu Lăpuș, respectiv CLSU și SVSU, dacă văile și pâraiele se vor revarsă și vor pune în pericol proprietățile și bunurile cetățenilor.

S-a atins cota de atentie pe râul Vişeu, la statia hidrometrica Bistra, anunţă CJSU Maramureş.



Strada Gutinului din Ferneziu este inundată (foto, video).

 

 

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – FRICĂ DE LOCKDOWN? Băimărenii au luat cu asalt magazinele de… bricolaj. Cozi ca în comunism la carne, lapte și pâine

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Mașina poliției implicată în accident în Lăpușel. Polițistul vinovat a fost sancționat contravențional (actualizare)

Redactie

BAIA MARE: Conducere sub influența substanțelor psihoactive și deținere de substanțe interzise

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult