Eveniment

CAVNIC: Tânără de 19 ani, rănită într-un accident cauzat de nepăstrarea distanţei laterale 

Ieri, 21 mai, la ora 07.20 Poliţia Oraşului Cavnic a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că, pe D.J. 184 s-a produs un accident rutier în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane.


În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că șoferul unui autoturism care circula pe strada Stâlpul Tătarilor din oraşul Cavnic, dinspre Baia Mare spre Sighetu Marmației, a intrat în coliziune cu un autoturism care venea din sens opus, pe fondul nepăstrării unei distanțe laterale corespunzătoare.

În urma impactului, o tânără în vârstă de 19 ani, pasageră într-unul dintre autoturisme a fost rănită ușor și nu a dorit să fie transportată la spital.
Ambii conducători auto, un tânăr de 33 de ani din Baia Mare și un bărbat de 53 de ani din Săpânța, au fost testați cu aparatul etilotest, constatându-se că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

ȘOMCUTA MARE: 1.500 kg de îngrășământ chimic era păstrată sub acțiunea directă a razelor de soare. Administratorii sunt cercetați penal

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV – Accident grav la Cicârlău. O persoană încarcerată după ce s-a izbit cu mașina de un copac

Vasile Dale

MĂRTURIE HALUCINANTĂ: Testat pozitiv cu Covid–19, lui Bogdan Gavra i s-a sugerat să meargă la spital cu mașina personală de către DSP Maramureș. ”Dumnezeul județului” – DEMISIA

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.