BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Bătaie şi scandal pe Bd. Traian din Baia Mare (GALERIE FOTO, VIDEO)

În urmă cu puţin timp, un scandal şi o bătaie a izbucnit pe terasa unul local din zona Pizza Plus de pe Bd. Traian din Baia Mare. Mai mulţi clienţi ai localului s-au luat la bătaie.

Angajaţii restaurantului au fost să nevoiţi să solicite intervenţia firmei de securitate, dar şi a poliţiştilor. Până să ajungă oamenii de ordine la locul scandalului, cei implicaţi şi-au împărţit pumni şi picioare.

Poliţiştii fac cercetari pentru a vedea din ce cauză a izbucnit conflictul. În funcţie de concluzii, se va deschide dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de tulburare a liniştii şi ordinii publice, lovire şi alte violenţe.

Actualizare – IPJ Maramureş

Doi bărbați, in vârsta de 31 si 43 de ani au fost sancționați de polițiștii băimăreni după ce au fost reclamați că au făcut scandal intr-un local din municipiu. Ei ar fi avut o altercație cu un alt baimarean in vârstă de 50 de ani care a si sesizat politia. Polițiștii continua cercetările urmând ca la finalizarea lor sa dispună masuri.

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI / TRAFIC INFERNAL: La un pas de accident, după ce şoferul unei dubițe depășește pe linie continuă – VIDEO

Redactie

Tânărul de 19 ani care a ucis cu lopata un câine a fost reţinut pentru 24 de ore – ACTUALIZARE

Redactie

BĂTAIE CA-N FILME ÎN BAIA MARE: Mai mulţi fotbalişti s-au bătut într-un club de noapte

Vasile Dale

1 mesaj

observator62 mai 25, 2019 at 11:13 am

…un scandal si o bataie a izbucnit… au izbucnit, analfabetilor, ca e doua!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.