BREAKING NEWSRecomandate

INCIDENT / ACTUALIZARE: Avionul Tarom București – Baia Mare nu a decolat din motive tehnice! A fost nevoie de schimbarea aeronavei. A doua aeronavă a reuşit să decoleze în jurul orei 18.30 (FOTO)

Zborul Tarom București Otopeni – Baia Mare, care ar fi trebuit să decoleze la ora 14.40, nu a mai decolat. Pilotul i-a anunțat pe cei aproximativ 45 de pasageri că avionul are probleme tehnice.   ”Am urcat în avion iar la ora stabilită acesta s-a dus la capătul pistei. Acolo am stat aproximativ 10 minute. Apoi pilotul ne-a anunțat că aeronava are probleme tehnice și că ne vom întoarce în zona de îmbarcare şi vom aștepta un alt avion liber, peste aproximativ o oră. Eu, cârcotaş, am zis: cred că trebuie să aşteptăm ceva demnitar care a întârziat la șpriț. Dar au trecut 45 de minute și noi tot în avion suntem”, ne-a declarat în exclusivitate unul dintre pasagerii zborului Tarom București – Baia Mare. Actualizare 1 După 70 de minute pasagerii au fost coborâți din aeronava Tarom de tip ATR și vor fi urcați într-o altă aeronavă. Până atunci pasageri au fost duși în aeroport. Actualizare 2 Cursa Tarom București Otopeni – Baia Mare care ar fi trebuit să decoleze la ora 14.40 este și la această oră la sol. S-a schimbat aeronava însă o furtună s-a abătut asupra Capitalei. Conform unui pasager după aproape trei ore angajații Tarom au oferit pasagerilor apa și mâncare, iar apoi au fost duși la îmbarcare. Nu toți s-au îmbarcat pe noua aeronavă. O parte din pasageri au renunțat la călătorie. În acest moment doar 39 pasageri sunt în avion. O altă aeronavă ATR a fost pregătită însă nu i se permite decolarea din cauza condițiilor meteo nefavorabile. O altă cursă Tarom ce venea de la Satu Mare a survolat Bucureștiul timp de 45 de minute până a reușit să aterizeze. La ora 18.10, după 3 ore și 40 minute de întârziere, aeronava se îndreaptă spre locul de decolare. După trei minute, pilotul a oprit motoarele și a revenit la locul de garare. Pasagerii iritati discută între ei că ar fi vorba de ceva indicatori de bord. Aceștia ar fi auzit o conversație între stewardese. Se speră că în 10-15 minute să se remedieze situația. Aeronava a reuşit să decoleze în jurul orei 18.30.

Te-ar putea interesa si

L-AȚI VĂZUT? / ACTUALIZARE: Polițiștii sătmăreni caută un minor, de 15 ani, din comuna Acâș. Băiatul a fost găsit în Baia Mare

Redactie

FOTO: CA-N ROMÂNIA – A crescut Lăpușul și a ”luat” podul

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO CITITORI: Baia Mare curată? Bulevardul București învăluit în praf de un utilaj de la salubritate

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.