BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

ACCIDENT LA CÂMPULUNG LA TISA / ACTUALIZARE: A dărâmat cu maşina mai mulţi stâlpi de electricitate, apoi s-a oprit în peretele unei case (GALERIE FOTO, VIDEO)

Accident la Câmpulung la Tisa, în noaptea de marţi spre miercuri.

Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a distrus trei stâlpi de electricitate, apoi s-a oprit în peretele unei case.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de ambulanță și poliție. Maşina, înmatriculată în Germania, a suferit avarii serioase.

Actualizare – IPJ Maramureş

Ieri, în jurul orei 23.20, pe DN 19, în localitatea Câmpulung la Tisa, a avut loc un  eveniment rutier, de data aceasta pe fondul consumului de alcool.

Conducătorul unui autoturism care se deplasa din direcția Sighetu Marmației înspre Săpânța, nu a adaptat viteza la condițiile de carosabil umed și curbă ușor la stânga, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp din lemn, după care a distrus gardurile şi porţile de acces a trei imobile.

În urma accidentului conducătorul auto a suferit mici vătămări corporale, fapt pentru care a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei

 

 

Te-ar putea interesa si

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Scăderea prețurilor la alimente, un proiect asumat de PSD”

Vasile Dale

FOTO: Cozi interminabile la supermarketurile din Baia Mare! Autoritățile fac un apel la calm

Vasile Dale

Primarul Lucian Morar a fost reales in functia de presedinte al PMP Maramures

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.