BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACCIDENT GRAV: IMPACT ÎNTRE UN AUTOBUZ ŞI UN CAMION. Cinci persoane rănite, două încarcerate. Încă opt muncitori au ajuns la spital, direct de la serviciu. Ce spun poliţiştii (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Un accident rutier s-a petrecut la mai puţin de şase ore după evenimentul rutier de azi dimineaţă pe Bd. Independenţei, în aceeași locatie ca mai înainte, intre un autobuz si camion.

La faţa locului intervin două echipaje SMURD TIM si EPA, 3 Echipaje SAJ Baia Mare.

Din primele informaţii patru persoane au nevoie de asistenta medicală, două fiind încarcerate.

În momentul accidentului în autobuz erau aproximativ 40 de persoane, toți muncitori la o fabrică din zonă. Ceilalți muncitori au fost preluați de un alt autobuz care i-a dus la muncă, în schimbul 2.

ACTUALIZARE

Conform informațiilor noastre la UPU SMURD a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare au ajuns încă 7-8 muncitori din autobuzul implicat în accident. Se pare că aceștia s-au simțit rău la muncă și au ajuns de urgență la Spital.

ITM Maramureș va cerceta deoarece este considerat accident de muncă.

Detalii despre celălalt accident produs azi dimineaţă poate fi citit aici

ACTUALIZARE IPJ Maramureş

Poliţiştii Biroului Rutier au intervenit ieri după-amiază la un accident de circulaţie produs pe bulevardul Independenţei din Baia Mare, soldat cu rănirea uşoară a mai multor persoane.

Verificările efectuate la faţa locului au relevat că un bărbat de 37 de ani, care conducea un autobuz, nu a păstrat distanţa de siguranţă  şi a intrat în coliziune cu un ansamblu compus dintr-o autoutilitară şi o semiremorcă, condus regulamentar în faţa sa.

În urma impactului, autobuzul şi semiremorca au fost avariate. Iniţial, cinci persoane, pasageri în autobuz, au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior, alţi 13 pasageri s-au prezentat la spital. Nicio persoană nu a rămas internată.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările, urmând a dispune măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

POLEI PE DJ184 LA CAVNIC: MASINA POLITIEI DIN BAIUT S-A IZBIT DE UN SUV DIN CAUZA POLEIULUI. VOR FI AMENDATII DRUMARII DE LA JUDETENE? (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

FOTO: A intrat cu microbuzul într-o casă din Tg. Lăpuş. 3 persoane rănite (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Pizzar din Baia Mare săltat de la serviciu după ce a şantajat şi ameninţat o poliţistă (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.