BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

SCENE INCREDIBILE CU POLIȚIȘTI / ACTUALIZARE: A fost nevoie de întăriri pentru a imobiliza un elev în curtea unui liceu din Baia Mare (FOTO, VIDEO)

Imagini șocante am primit pe adresa redacției noastre din partea unui cititor. Imaginile au fost filmate astăzi, în curtea Liceului Economic din municipiul Baia Mare.

Din informațiile pe care le avem până în acest moment se pare că poliția ar fi fost sesizată despre un incident și un echipaj s-a prezentat la fața locului. Acolo, agenții ar fi încercat să discute cu un elev de aproximativ 15 ani.



Se pare că aceștia nu au reușit și au cerut ajutor. Pentru a-l imobiliza pe puștan a fost nevoie de 3 polițiști (doi bărbați și o femeie).

Așteptăm și un punct de vedere referitor la acest incident și la modul de intervenție al echipajelor de poliție din partea IPJ Maramureș.

 

ACTUALIZARE 1 – Polițiștii au fost scuipați, înjurați, cu uniforme rupte

Conform ultimelor informații primite se pare că polițiștii au fost înjurați, scuipați și chiar agresați de elevul recalcitrant.

Hainele acestora au fost rupte, pantalonii la fel. Un martor al incidentului a spus polițiștii au cerut sprijin doar pentru a-l transporta la unitatea de poliție și nu pentru a-l imobiliza.

Mai mult, se pare că elevul ar fi cunoscut consumator de substanțe interzise, însă acest lucru urmează să se stabilească în urma analizelor toxicologice.

Așteptăm și un punct de vedere referitor la acest incident și la modul de intervenție al echipajelor de poliție din partea IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE 2 – IPJ Maramureș

Un echipaj de ordine și siguranță publică a intervenit după ce a fost sesizat că un elev are un comportament deviant și a început să distrugă bunuri din sala de clasă. Întrucât acesta s-a manifestat agresiv și după sosirea polițiștilor, a fost imobilizat și condus la sediul politiei municipiului Baia Mare. A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu privire la comiterea infracțiunii de ultraj.

 

Te-ar putea interesa si

INFRACŢIUNI RUTIERE: Dosare penale pentru trei maramureşeni certaţi cu Codul rutier

Vasile Dale

INCENDIU: Un Mercedes a luat foc în Pasul Mesteacăn (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

O femeie de 65 de ani a fost internată la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, după ce a amenințat angajații unei societăți comerciale

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult