Important

VERIFICĂRI: Unități economice care dețin jocuri de noroc, de pe raza orașului Seini, în atenţia poliţiştilor

La data de 6 iunie a.c., polițiștii din Seini au acţionat pe raza oraşului pentru verificarea respectării prevederilor privind modul de intervenție al agenților de la firmele specializate de pază şi a prevederilor Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

În cadrul acțiunii, au fost verificate cinci societăți comerciale din Seini, care dețin jocuri de noroc, şi pentru neregulile constatate au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale.
Valoarea amenzilor aplicate a fost în valoare de 5.000 de lei.

Activități de combatere a comerțului ilicit – 50 agenţi economici verificaţi de poliţişti

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au acționat pe raza municipiului Baia Mare, pentru descoperirea şi combaterea faptelor ilicite în domeniul evaziunii fiscale, protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicit cu produse legume-fructe şi asigurarea unui climat de ordine publică.
În cadrul acţiunii au fost verificaţi 50 de agenți economici, care ofereau spre vânzare bunuri alimentare şi nealimentare.
Au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 86.000 de lei, conform Legii 12/1990 şi O.UG. 28/1999.
Totodată, în urma activităților, au fost confiscate 480 kg legume, mai multe produse de panificație și produse din carne, ce urmau a fi comercializate ilegal.

Te-ar putea interesa si

Angajații de la Apele Române au curățat de gunoaie barajul Strâmtori-Firiza și râul Iza (foto)

Vasile Dale

ISU MARAMUREŞ: MĂSURI DE PREVENIRE PE TIMPUL ACTIVITĂȚILOR CU FOC DESCHIS

Redactie

DOSARE PENALE PENTRU INFRACŢIUNI RUTIERE: Băut la volan la Sighet, fără permis la Sălsig

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.