Maramuresul IstoricRecomandate

VIŞEU DE SUS /ACTUALIZARE: Beat şi fără permis, a distrus copacii ornamentali din centrul oraşului. Ce spun poliţiştii (GALERIE FOTO)

S-a urcat beat la volan, deşi nu avea nici permis de conducere, şi a pornit la plimbare prin centrul oraşului Vişeu de Sus.

Dar plimbarea nu a avut un final fericit, pentru că azi noapte, în jurul orei 3.30, a pierdut controlul volanului şi a distrus copacii ornamentali de pe marginea drumului.

Omul s-a ales cu răni uşoare, dar şi cu dosar penal pentru conducere fara a poseda permis de conducere, conducere sub influenta bauturilor alcoolice si distrugere.

Actualizare – IPJ Maramureş

Un tânăr de 19 ani, domiciliat în Vișeu de Sus, care a condus ieri un autoturism pe strada 22 Decembrie din Vișeu de Sus, a accelerat la vederea echipajului de poliție, continuându-și deplasarea în viteză. Pe un sector de drum în aliniament, a pierdut controlul volanului, a acroşat un autoturism parcat regulamentar pe partea dreaptă, avariindu-l, a lovit doi copaci iar apoi a părăsit partea carosabilă prin dreapta, oprindu-se pe trotuar.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a unui pasager de aceeaşi vârstă cu şoferul. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior  a fost condus la Spitalul Vișeu de Sus unde i-au fost recoltate mostre biologice de sâng, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate a rezultat că tânărul nu deţine permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Te-ar putea interesa si

ACŢIUNEA FOC DE ARTIFICII CONTINUĂ: Sighetean prins în flagrant de poliţişti în timp ce încerca să vândă ilegal artificii

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Colonel Florişteanu este schimbat din funcţie. Împuternicit la comandă va fi Haiduc

Redactie

FLAGRANT: Băimăreancă, prinsă în timp ce vindea droguri

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.