BREAKING NEWSEvenimentNational

IARĂȘI VINE: Cod galben de instabilitate atmosferică în întreg județul. Se așteaptă 60 l/mp

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN Interval de valabilitate: 16 iunie, ora 22 – 17 iunie, ora 12 Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată, cantități de apă însemnate.

Zone afectate: conform textului și hărții În Banat, Crișana, local în Maramureș și în nord-vestul Transilvaniei, temporar instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină.

Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp.

Notă: Manifestări de instabilitate atmosferică se vor semnala pe parcursul zilelor de 17, 18 și 19 iunie în cea mai mare parte a țării. În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.

In data de 16 iunie2019 ora 13.20, indicele de confort temperatura-umezeala (ITU) a atins pragul critic de 80 de unitati, in localitatea Baia Mare.

Vă reamintim că aseară peste Suciu de Sus s-a abătut grindina, care a făcut prăpăd. Detalii în articolul prezentat în exclusivitate de vasiledale.ro și baiamare24.ro!

NENOROCIRE ÎN MARAMUREȘ: Suciu de Sus lovit de grindină. Cod portocaliu în Țara Lăpușului (foto/video)

Te-ar putea interesa si

PUŞCĂRIAŞUL DE LA DREPT: Student eminent, de la „ţepe” celebre la lupta pentru drepturile deţinuţilor (preluare Adevărul.ro)

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Un șofer a făcut infarct în timp ce conducea un camion prin Suciu de Jos – ACTUALIZARE

Vasile Dale

ACCIDENT PE DN1C / ACTUALIZARE: Trei răniți din cauza neasigurării unui șofer care a ieșit în drumul principal. Ce spune IPJ Maramureş (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.